Post thumbnail

Tucanito on Pragmatic Playn julkaisu, ja se näki päivänvalon elokuun lopussa 2023. Eksoottisen suunnittelun ja teeman ansiosta tämä slotti ei todellakaan aio antaa sinun vielä jättää kesäfiiliksiä vielä ihan heti Sen sijaan se vie sinut viidakon kuumuuteen, missä leikkisät tukaanit ja mehukkaat kookospähkinät ovat ainoana viihteenäsi. Ei toki aivan kuitenkaan, sillä tässä kolikkopelissä voit voittaa paljon rahaa melko pienillä panoksilla.

Tiimimme testasi pelin, ja tässä on rehellinen arviomme siitä, mitä mieltä Tucanitosta olimme. Lähdetään perusteista.

Pelin toiminnot

Tämän pelin pääpaino on eksoottisissa eläimissä ja hedelmissä. Peliin ei ole rakennettu suurta taustatarinaa, ja paljon jää siis suoraan pelaajan omien arvailujen varaan. Kolikkopelin herkullista hedelmäteemaa olisi mielestämme voitu hyödyntää paremmin kuin mitä nyt on tehty, ja juuri tästä syystä uskomme, että Tucanito-peli ei rikastuta ketään millään tasolla, rehellisesti sanottuna.

 

Kuitenkin pelin iloinen tunnelma ja hyvät värähtelyt ovat silti plussaa , joten jos etsit peliä, joka saa hymyn huulillesi, tämä on melko hyvä vaihtoehto sinulle ainakin muutamaksi pelikerraksi. Sanotaan se silti heti kättelyssä: Tucanito ei kuitenkaan todennäköisesti tarjoa kovin erityistä pelikokemusta huolimatta kaikista iloisista piirteistään.

Pelin ominaisuudet

Tucanitossa on kolme linjaa ja viisi kelaa, joten se on tässä suhteessa hyvin perinteinen kolikkopeli. Voitot maksetaan aina vasemmalta oikealle ja ne voivat olla moninkertaisia yhdellä pyöräytyksellä.

Panostasot vaihtelevat 0,01 eurosta aina 100 euroon asti. Tucanito on korkean vaihtelun peli, joten voittoja ei makseta usein ja tähän sinun onkin pelaajana hyvä varautua heti. Jos sinulla on vain pieni pelikassa, emme suosittele kovin suurten panostasojen asettamista, koska varat voivat huveta hyvinkin äkkiä.

Kuitenkin, kun voitto osuu kohdalle, se voi olla suurempi kuin tavallisesti, ja voittoputket voivat olla pidempiä kuin matalan vaihtelun pelissä. Tässä mielessä siis Tucaniton onnistuu, hieman löyhästä toteutuksestaan huolimatta, herättää jännityksen fiiliksiä itse kullekin.

Palautusprosentti ja symbolit

Tucaniton teoreettinen palautusprosentti (RTP) on 96,5%, joten talon etu on melko pieni. On kuitenkin syytä muistaa, että korkea volatiliteetti tarkoittaa, että tämä peli ei tosiaan välttämättä sovi pienelle budjetille.

Matalan arvon symboleihin kuuluvat kiivi ja banaani, kun taas ananas on jo korkeamman arvon symboli. Värikkäästä menosta ei ole puutetta tässä pelissä, vaan trooppinen ilmapiiri vie ajatukset kesään ja lomareissuihin.

Pelin arvokkain symboli on itse tukaani, ja bonus-symboli kannattaa ehdottomasti pyrkiä saamaan. Kun saat kolme tai useampia bonus-symboleja, pelin erikoisominaisuus aktivoituu.

Bonus-symboli toimii myös jonkinlaisena wild-symbolina pelissä, mikä tarkoittaa, että se voi korvata minkä tahansa muun symbolin voittolinjalla.

Tucanito arvostelu

Värikäs ulkokuori peittää tyhjyyden

Tucanito vaikuttaa ensi silmäyksellä hyvin mielikuvitukselliselta ja raikkaalta kolikkopeliltä, mutta loppujen lopuksi se osoittautuu yllättävän tylsäksi tuotteeksi. Siinä ei ole mitään uutta tai innovatiivista, ja peliruudukko itsessään on hyvin perinteinen. On toki mukava nähdä, että pelinvalmistajat luottavat edelleen vanhaan hyvään tapaan tehdä kolikkopelejä, mutta Tucanito olisi kaivannut jotain uutta, ehdottomasti.

Parasta Tucanitossa on mielestämme se, että peli on hyvin yksinkertainen sekä toteutukseltaan että säännöiltään. Se on selvästi rakennettu kunnioittaen vanhaa perinnettä. Samalla sille tarvitaan kuitenkin enemmän toimintaa ja erityistilanteita, koska nyt pelattavuus muuttuu nopeasti hyvin hitaaksi.

Ääniraita on rehellisesti sanottuna melko järkyttävä, eikä sitä voi kuunnella kovin kauan. Onneksi ääni on helppo sulkea pois. Tämä ei varmasti ole jotain, mitä Pragmatic Playn suunnittelijat varmastikaan haluaisi kuulla, mutta totuus on sanottava ääneen vaikka kuinka tekisi kipeää.

Viimeiset ajatukset

Tämän pelin myötä tiimimme ihmetteli yllättävän pitkään, miksi Pragmatic Play oli vaivautunut julkaisemaan koko pelin. Kenelle Tucanito oikein on suunnattu, ja kuinka monta kertaa valmistaja itse uskoo, että tämä peli on pelattavissa modernin, vaativan pelaajan tottumuksiin ja mieltymyksiin peilaten? Voimme nimittäin kertoa, että tuskin monikaan pelaaja jaksaa veivata Tucaniton keloja paria kertaa pidempään.

Tucanito onkin siis lopulta varsin suuri pettymys, ainakin kun otetaan huomioon Pragmatic Playn muut tuotokset viime vuosina. Toivottavasti yhtiön tekijät tajuavat olla tekemättä vastaavanlaista tuotetta uudelleen. Toivomme siis ehdottomasti parempia pelejä tulevaisuudessa.

Lue seuraavaksi:

Kommentoi