Post thumbnail

AllKeyshop.com vertaile pelien hintoja

AllKeyshop.com palvelu on perustettu 2014 ja sivuston tarkoituksena on vertailla pelien hintoja ympäri maailman, sivustolta saat peleistä hinnat aina edullisimman mukaan ja pystyt säästämään peli hankinnoissa. Sivusto ei myy pelejä vaan vertailee eri alustojen hintoja keskenään jotta voit valita aina edullisimman kaupan kun haluat hankkia pelejä. Et siis tarvitse tätä palvelua käyttääksesi luottokortteja.

Arvostelut: Trustpilot
AllKeyshop.com: Lue lisää palvelusta

AllKeyshop.com on kaupallisessa yhteistyössä sivustomme kanssa tämä tarkoittaa sitä että AllKeyshop.com maksaa sivustomme kautta tehdyistä klikkauksista tuhannen klikkauksen keskiarvon mukaan, eli jokainen kerta kun klikkaat sivustoltamme linkkiä AllKeyshop.com palveluun saamme pienen korvauksen. Tämä mahdollistaa sivustomme ylläpidon ja auttaa meitä kustantamaan tämän sivuston kuluja (hosting, domain ja artikkeleiden kirjoittaminen).

Miksi vertailla pelien hintoja?

Haluamme aina tietenkin säästää rahaa ja osa peleistä voi olla kalliimpia toisella kauppapaikalla ja halvempia toisessa paikassa, tätä varten AllKeyshop.com palvelu on luotu eli sivusto auttaa sinua valitsemaan aina sen edullisimman kauppapaikan peleille. Pelien hinta vertailuun ei pääse mukaan mikä tahansa yritys tai kauppapaikka eli voit ostaa luotettavasti AllKeyshop.com palvelun kautta pelejä. Useat vertailusivustot tarjoavat samaa palvelua kuin allkeyshop mutta allkeyshop testaa jokaisen pelejä myyvän kauppapaikan aina anonyymisti eli voit olla varma että sinä saat aina turvallisesti pelin CD Key:n kun ostat pelejä vertailu sivuston kautta. Lue lisää täältä.

 

Kommentoi