Post thumbnail

Need For Speed – Unbound

Julkaisupäivä: 02.12.2022
Alustat: PCPS5Xbox Series X ja S
Kehittäjä: Criterion Games
Julkaisija: Electronic Arts

Need For Speed – Unbound virallinen traileri

Need for Speed™Unbound on samaan aikaan samankaltainen kuin aiemmat NFS-pelit, kun taas samaan aikaan täysin erilainen kuin edeltäjänsä. Aja kilpaa aikaa vastaan, ole poliiseja nokkelampi ja osallistu viikoittaisiin karsintoihin, jotta pääset The Grandiin, Lakeshoren mahtavimpaan katukilpa-ajohaasteeseen. Täytä tallisi huippuunsa viritetyillä kustomoiduilla autoilla ja esittele ainutlaatuista tyyliäsi kaduilla. Nauti samalla elämää sykkivästä globaalista A$AP Rockyn ja AWGE:n soundtrackista, joka soi maailman jokaisessa kolkassa.

Need for Speed™ Unboundissa graffiti herää henkiin uuden ainutlaatuisen visuaalisen tyylin merkeissä, joka yhdistelee upeita katutaide-elementtejä Need for Speed™ -historian realistisimpiin autoihin. Käytössäsi on upouusi työkalupakki täynnä huippuenergisiä visuaalisia tehosteita sekä äänitehosteita ajotaitojesi ilmaisemiseen. Hyödynnä esimerkiksi uusi Burst Nitrous -tehostetaktiikka, joka tarjoaa päätä huimaavan vauhtispurtin.

Päästäkseen huipulle on otettava riskejä. Valitse miten ja milloin laitat kaiken peliin ja tee näyttäviä driftejä kaduilla, jätä poliisit nuolemaan näppejään ja lyö vetoja muita kuskeja vastaan tehdäksesi pientä lisätienestiä. Aika on rahaa, joten etsi nopein tapa ansaita riittävästi rahaa, jotta voit osallistua viikoittaisiin karsintoihin ja päästä lopulta Lakeshoren mahtavimpaan kisaan, The Grandiin. Heat järjestelmä on edelleen käytössä ja mitä enemmän riskejä otat sitä korkeammaksi heat tasosi nousee, mitä enemmän teet laittomuuksia sitä enemmän tienaat kannattaa kuitenkin muistaa palauttaa rahat turvaan ajamalla takaisin tukikohtaasi.

Käy kokoontumisissa ja esittele ainutlaatuista tyyliäsi sadoilla eri ulkoasuesineillä. Mukana on eksklusiivisia varusteita monilta uraauurtavilta muoti-innovaattoreilta. Ilmaise tyyliäsi myös autojesi kautta ja muuntele niitä ainutlaatuisilla tarroilla ja mitä näyttävimmillä ulkoasuilla. Ja kun voitat, muista esitellä kilpailijoille omia tuuletuksiasi ja poseerauksiasi.

Löydä uraauurtavia artisteja hip hopin maailmasta ja sen maailmanlaajuisista tulkinnoista A$AP Rockyn ja AWGE:n johtamasta genren rajoja uhmaavasta soundtrackista. Alkuperäisen musiikin, joka kanavoi kansainvälisesti monimuotoisia hip hopin ilmaisutapoja, on säveltänyt Brodinski – innovatiivinen ranskalainen tuottaja, joka rakensi yhteyden eurooppalaisen teknon ja Atlantan trapskenen välille – ilmentääkseen maanalaista kulttuuria, joka kiitää Lakeshoren sydämen läpi.


Vertaa pelin hinta:

  • Xbox series X
  • Playstation 5
  • PC

Peli vertailussa tarkoitetaan fyysisen pelin (levy) hinnasta, et pääse lataamaan peliä heti vaan joudut odottamaan että se toimitetaan sinulle.


Vertaa DLC hinta:

DLC Julkaisulla tarkoitetaan pelin ladattavaa versiota, yllä olevan vertailun kautta pääset tutustumaan digitaalisen julkaisun hintoihin.

Kommentoi