Post thumbnail

Money Train 4 on viimeisin lisäys suosittuun Money Train -kolikkopelisarjaan, ja se tarjoaa pelaajille uusia jännittäviä kokemuksia rikkauksien ja seikkailujen maailmassa. Tämä peliarvostelu sukeltaa syvemmälle Money Train 4 -pelin maailmaan ja arvioi sen grafiikat, pelattavuuden, erikoistoiminnot ja yleisen viihteen tason.

Pelattavuus

Money Train 4 on Relax Gamingin videokolikkopeli, jossa on 6 rullaa ja 6 riviä. Voitat muodostamalla voittoyhdistelmiä saamalla vähintään 8 samanlaista symbolia (korkeimmin maksavia) minne tahansa rullille scatter-voittojen mekanismin ansiosta. Voit valita panoksen, joka vaihtelee 0,10 minimipanoksesta ja 6 maksimipanokseen. Peli tarjoaa keskimääräistä RTP-arvoa lähellä olevan palautusprosentin, joka on oletuksena 96,10%, mutta pelin tarjoajat voivat myös valita käytettäväksi joko alhaisemman RTP:n, joka voi olla joko 94% tai 90%.

Money Train 4:ssä on voittojen osuvuusprosentti, joka on 20,14%, ja pelissä on korkea volatiliteetti, jonka avulla voit voittaa jopa 150 000 kertaa panoksesi suuruisen voiton.

Tässä korkean oktaanin peliseikkailussa on muutamia juhlavia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua tavoitteesi saavuttamisessa suurten voittojen suhteen. Ominaisuuksiin kuuluvat Respin-ominaisuus, Money Cart Bonus -kierros ja Bonus Buy -toiminto.

Panokset

Kun olet valmis hyppäämään rahajunan kyytiin, voit valita panoksen 10 sentistä 6 euroon per pyöräytys, ja kahden bonusostoksen saaminen on vain napsautuksen tai kahden päässä. Peruspeli pelataan 6×6 kokoisella ruudukolla, ja se maksaa suhteellisen säännöllisiä voittoja, kun vähintään 8 samanlaista korkean voiton symbolia on näkyvissä tai 10 samanlaista matalan voiton symbolia missä tahansa rullilla.

Tässä slotissa on 8 voittosymbolia, jotka jakautuvat matalan voiton korttipakan semeihin – timantit, ristikot, hertat ja padat, sekä 4 korkean voiton hahmosymbolia. Alimmat symbolit antavat voittoja 0,4 – 1,2 kertaa panos, kun taas arvokkaimmat voitot, joissa on 36 samanlaista symbolia, maksavat 100 – 1 000 kertaa panos.

Money Train 4 arvostelu

Erikoistoiminnot

Money Train 4 sisältää monta herkullista erikoistoimintoa, jotka pitävät takuulla mielenkiintosi yllä jatkuvasti.

Bonuspeli noudattaa samaa rakennetta kuin aikaisemmissa versioissa, joissa esitellään uusia symboleita, kuten päivittäjä, asekauppias ja viereinen maksaja, kun taas absorboija on poistettu. Absorboijaa, joka loi uusia mahdollisuuksia pyyhkimällä kelat, arvostettiin, mutta tässä versiossa voit laajentaa rivejä neljä kertaa. Tämä tarjoaa suuria alueita uusien symbolien laskeutumiseen joka tapauksessa. Päivittäjäsymbioli on upea lisäys, samoin kuin asekauppiaan symboli. Money Train 4-pelissä nähtävä, harvinaisen laaja symbolien valikoima tekee siitä, että mikään bonuspeli ei ole samanlainen, ja symbolien sekoitus toimii mielestämme saumattomasti yhteen.

Respin-ominaisuus

Respin-ominaisuus voidaan aktivoida pyöräytyksen lopussa, ja sen jälkeen kiekkojen runsain symbolityyppi lukitaan paikoilleen. Muut paikat pyöräytetään uudelleen, ja niissä voit saada vain tyhjiä, valitun symbolityypin ja kerroinsymboleita. Saat uuden respinin joka kerta, kun kerroinsymboli tai valittu symbolityyppi osuu kiekoille.

Kerroin ei jää kiekoille vaan kerätään ja se lisätään voittoon kierroksen lopussa. Kun olet joko täyttänyt kaikki paikat valitulla symbolityypillä tai saat vain tyhjiä, respin-ominaisuus päättyy, ja saat voittoyhdistelmän kerroinmoninkertaisena voittojesi kanssa.

Money Cart Bonus -kierros

Money Cart Bonus -kierros aktivoidaan, kun saat vähintään 3 scatter-symbolia. Aktivoinnin yhteydessä sinulla ollut scatter lukitaan paikalleen ja saa arvoja 1X – 10X panoksesta. Tämän jälkeen saat 3 uudelleenpyöräytystä, ja aina kun saat symbolin, uudelleenpyöräytykset nollautuvat ja saat taas 3 uudelleenpyöräytystä.

Symbolit, jotka osuvat keloille, lukitaan paikoilleen, ja jos täytät rivin symboleilla, saat lisäksi uuden rivin. Tämä voi tapahtua jopa 4 kertaa, jolloin saat yhteensä 8 riviä, sillä alat 6X4 rullasetupilla. Jos saat useita erikoissymboleita, ne suoritetaan ylhäältä alas, vasemmalta oikealle.

Monta erilaista symbolia käytössä

Tässä slotissa on niin järisyttävä määrä symboleita, että heikompaa hirvittää. Katsotaanpa listalta, millaisia vaihtoehtoja on tiedossa:

 • Collector  – kerää kaikki näkyvät arvot ja lisää ne omaan arvoonsa.
 • Persistent Collector – kerää kaikki näkyvät arvot ja lisää ne omaan arvoonsa pyöräytyksen lopussa ja jokaisella seuraavalla pyöräytyksellä. Se ei kerää omaa arvoaan.
 • Adjacent Collector – kerää kaikki viereisten sijaintien arvot ja lisää ne omaan arvoonsa.
 • Persistent Adjacent Collector – kerää kaikki viereisten sijaintien arvot ja lisää ne omaan arvoonsa kyseisellä pyöräytyksellä ja jokaisella seuraavalla pyöräytyksellä.
 • Payer – paljastaa arvon ja lisää sen kaikkiin muihin näkyviin symboleihin.
 • Persistent Payer – paljastaa arvon ja lisää sen kaikkiin muihin näkyviin symboleihin kyseisellä pyöräytyksellä ja jokaisella seuraavalla pyöräytyksellä. Se ei lisää omaa arvoaan.
 • Adjacent Payer – paljastaa arvon ja lisää sen kaikkiin viereisiin symboleihin.
 • Persistent Adjacent Payer -paljastaa arvon ja lisää sen kaikkiin viereisiin symboleihin kyseisellä pyöräytyksellä ja jokaisella seuraavalla pyöräytyksellä.
 • Sniper – kaksinkertaistaa 3-8 muun Bonus-symbolin arvot. Se voi vaikuttaa samaan Bonus-symboliin useamman kerran.
 • Persistent Sniper – kaksinkertaistaa 3-8 muun Bonus-symbolin arvot kyseisellä pyöräytyksellä ja jokaisella seuraavalla pyöräytyksellä. Se voi vaikuttaa samaan Bonus-symboliin useamman kerran.
 • Collector Payer – valitsee 3-5 symbolia kohteiksi, lisää niiden arvot omaansa ja maksaa päivitetyn arvon jokaiselle kohteelleen
 • Persistent Collector Payer – yöräytyksen lopussa valitsee 3-5 symbolia kohteiksi, lisää niiden arvot omaansa ja maksaa päivitetyn arvon jokaiselle kohteelleen.
 • Arms Dealer – muuttaa 1-4 Bonus-symbolia ominaisuussymboliksi, ja muutoksen jälkeen uusi ominaisuussymboli suorittaa toimintonsa.
 • Persistent Arms Dealer – muuttaa 1 Bonus-symbolin ominaisuussymboliksi pyöräytyksen lopussa ja jokaisella seuraavalla pyöräytyksellä. Muutoksen jälkeen uusi ominaisuussymboli suorittaa toimintonsa.
 • Necromancer – herättää henkiin 2-7 jo käytettyä ei-pysyvää ominaisuussymbolia. Samaa symbolia voidaan kohdistaa useita kertoja.
 • Persistent Necromancer – herättää henkiin 1-7 jo käytettyä ei-pysyvää ominaisuussymbolia pyöräytyksen lopussa ja jokaisella seuraavalla pyöräytyksellä. Samaa symbolia voidaan kohdistaa useita kertoja.
 • Persistent Shapeshifter – Muuttuu jokaisen pyöräytyksen jälkeen yhdeksi näistä ominaisuuksista: Kerääjä, Maksaja, Tarkka-ampuja, Kerääjä maksaja, Asekauppias tai Lukkojen avaaja.
 • Unlocker – avaa lukitun rivin.
 • Reset Plus – lisää pyöräytyksen aloitusarvoa +1.
 • Upgrader – päivittää 1-3 ominaisuussymbolia pysyviksi versioiksi.

Bonusosto

jos haluat osallistua Money Cart Bonus -kierrokseen heti, voit käyttää bonusosto-optiota. Voit sitten valita seuraavista vaihtoehdoista:

 1. 500X (Pysyvä ominaisuus) = Aktivoit bonuspelin ja olet taattu aloittamaan 1 pysyvällä symbolilla.
 2. 100X (Alkuperäinen ominaisuus) = Aktivoit bonuspelin normaalisti ilman takuuta pysyvästä symbolista alusta alkaen.

Yleinen viihdearvo

Money Train 4 on viihdyttävä kolikkopeli, joka tarjoaa pelaajilleen runsaasti jännitystä ja mahdollisuuksia voittaa suuria summia. Grafiikat ja äänet luovat vahvan tunnelman, ja erikoistoiminnot pitävät pelin mielenkiintoisena pitkään. Peli ei kuitenkaan tuo mitään radikaalisti uutta kolikkopelien maailmaan, ja se saattaa tuntua tutulta, jos olet pelannut aiempia Money Train -pelejä. Kyseessä ei siis ole sarjan paras peli, mutta se tarjoaa silti ihan hyvää viihdettä kaikille kolikkopelien ystäville.

Grafiikat ja äänet

Money Train 4:n grafiikat ovat vaikuttavia ja yksityiskohtaisia. Pelin taustakuvitus luo autenttisen villin lännen tunnelman, ja symbolit ovat tyylikkäästi suunniteltuja. Äänimaailma täydentää kokonaisuutta mainiosti, ja pelissä on mukaansatempaava musiikki ja äänitehosteet, jotka luovat jännittävän pelikokemuksen. Grafiikoissa ja äänissä olisi kuitenkin vielä parantamisen varaa, jotta ne vastaisivat täysin nykyaikaisten kolikkopelien huippuluokkaa.

Yhteenveto

Money Train 4 on vahva lisäys jo olemassa olevaan Relax Gamingin Money Train -pelisarjaan. Se tarjoaa upeita grafiikoita, monipuolisia erikoistoimintoja ja viihdyttävän pelikokemuksen. Vaikka se ei ehkä mullista kolikkopelien maailmaa, se tarjoaa silti paljon hauskaa ja jännitystä. Jos pidät villin lännen teemasta ja kaipaat kolikkopeliä, joka tarjoaa mahdollisuuden suuriin voittoihin, Money Train 4 voi olla sinun valintasi.

Lue myös:

Kommentoi