Post thumbnail

Jos pidät tarttuvista sävelistä ja eloisasta energiasta japanilaisessa pop-musiikissa, niin ELK Studiosin J Pop on kolikkopeli, joka varmasti vetoaa sinuun kertaheitolla. Suurina kolikkopelien ystävinä olimme todella innoissamme kuullessamme tästä uutuudesta, emmekä malttaneet odottaa että pääsemme sukeltamaan tähän värikkääseen ja musikaaliseen seikkailuun. Odotukset lunastettiin.

Tarina, grafiikka ja suunnittelu

J Pop on yksi valmistajansa parhaita pelejä. Sen visuaalinen suunnittelu on osoitus ELK Studiosin kyvystä tarjota huippuluokan grafiikkaa kerta toisensa jälkeen. Tämä slotti upottaa pelaajat eloisan neonvalaistun Tokion kaupunkimaisemaan, jossa on häikäisevät valot, futuristinen arkkitehtuuri ja kokonaisuudessaan suorastaan lumoava väriskaala.

Keloilla olevat symbolit sisältävät erilaisia musiikillisia elementtejä, kuten kuulokkeita, mikrofoneja ja tanssivia hahmoja, jotka luovat pelin energisen ilmapiirin. Graafiset toteutukset ovat teräviä ja kiehtovia, mikä tekee siitä visuaalisesti stimuloivan kokemuksen.

J-POP-kolikkopeli esittelee pelaajille Jellon-asukkaat, jotka ovat lähteneet ihmisten maailmaan tutkimaan musiikin maailmaa. Peli sijoittuu heidän omaan satumaiseen maailmaansa, joka muistuttaa sokerikuorrutettua metsää. Tuo metsä on täynnä karkkia perinteisten elementtien sijaan, kuten sieniä ja hattarapuita. Visuaalinen esitys on poikkeuksellisen hyvin toteutettu, ja se sisältää kiehtovia animaatioita, jotka vetävät pelaajat mukaansa suoraan satumaiseen maailmaan.

Pelin ääniraita lisää jännitystä tarjoamalla tarttuvia säveliä ja melodioita, jotka ovat selvästi hakeneet inspiraatiota pop- ja rock-genreistä. Käyttöliittymä noudattaa ELK Studiosin viimeisimmissä peleissä käytettyä vakioasettelua ja se on erinomaisesti optimoitu mobiilipelaamista varten, mikä varmistaa saumattoman kokemuksen Android- ja iOS-laitteilla. Tämä on mahdollista kehittyneen HTML5-optimoinnin ansiosta, mikä mahdollistaa pelaajille J-POP-pelin nauttimisen liikkeellä ollessa.

Pelaaminen ja ominaisuudet kuten RTP

J Popin erottuva piirre on sen innovatiivinen bonuspeli, laskeutuvien kelojen ominaisuus. Aina kun saat voittavan yhdistelmän, voittavat symbolit katoavat ja tekevät tilaa uusille symboleille. Tämä voi johtaa peräkkäisiin voittoihin yhdellä pyöräytyksellä.

Peli tarjoaa 94 % palautusprosentin. Se kuuluu myös keskitason ja korkean volatiliteetin luokkaan, saaden 7 pistettä 10:stä, ja siinä on 22 % osumatiheys, mikä tarkoittaa sitä, että noin joka viides pyöräytys johtaa voittoon.

Pelaaminen tapahtuu dynaamisella ruudukolla, joka alkaa jokaisella peruspelin pyöräytyksellä symboleiden pudotessa 6×4-muodostelmaan, tarjoten 4 096 tapaa voittaa. Ruudukko laajenee, kun voittavat yhdistelmät asettuvat tai kun suuria symboleja laskeutuu tiettyihin paikkoihin. Panoksen suhteen voit valita 20 sentin ja 100 euron välillä. Lisäksi peli tarjoaa viisi valinnaisesti aktivoitavaa bonuspelimoodia, joihin pääsee käsiksi X-iter-ominaisuuden ostovalikosta.

Miten voitetaan?

Voittaaksesi sinun täytyy saada voittavat symbolit vähintään kolmelle peräkkäiselle kelalle, aloittaen vasemmasta kelasta ja liikkuen kohti oikeaa. Voittavat symbolit korvataan uusilla ylhäältä pudonneilla symboleilla, paitsi walkind wildsit, jotka pysyvät paikallaan.

Peliruudukolle lisätään myös ylimääräinen rivi symboleita, saavuttaen enimmillään 8 rivin korkeuden ja luoden uskomattomat 262 144 tapaa voittaa. Peruspelissä aina kun on vyörymä, uudet pyöräytykset alkavat tavallisessa 6×4-asettelussa. Vyörymät jatkuvat, kunnes uusia voittoja ei enää tule.

J-POP sisältää symboleita, kuten J-A, jotka ovat siis matalan arvon symbolit, neljä karkkisymbolia keskitason voitoille ja neljä hahmosymbolia korkean palkkaryhmän voitoille. 6-symbolin yhdistelmä alhaisia symboleita antaa voiton, joka on 0,2 kertaa panos. 6 samanlaista keskitason symbolia maksaa 0,25 – 0,5 kertaa panos. Lopuksi, 6 samanlaista korkean palkkaryhmän symbolia johtaa voittoihin, jotka vaihtelevat 1 – 5 kertaa panos.

Bonustoiminnot

J-POP sisältää kolme tyyppiä wildeja: tavallisen wildin, wild boxin, joka lisää satunnaisesti wild-symboleita ruudukkoon voittamisen yhteydessä (täyttäen vain tyhjät paikat tai korvaten voittosymbolit) ja kävelevän wildin joka liikkuu satunnaisesti yhden askeleen viereiseen sijaintiin samalla kun lisää kerroinarvoaan +1, kun se osallistuu voittavaan yhdistelmään ja ottaa samalla siis sen koon, johon siirtyy.

Wildit ovat avainasemassa lisätessään mahdollisuuksiasi saada voittavia yhdistelmiä korvaamalla muita maksavia symboleita keloilla.

”BONUS”-sanalla koristeltu scatter-symboli on avain vapaiden pyöräytysten ominaisuuden avaamiseen, kun saat niitä vähintään 3 kelalle.

Symbolit J-POPissa voivat esiintyä erikokoisina, vaihdellen 1×1:stä 4×4:ään, ja tarjoten mahdollisuuden myös todella suuriin voittoihin.

Big Drop & Grid Flip

Big Drop & Grid Flip-symboli toimii katalyyttinä suuremmille symboleille, aiheuttaen niiden putoamisen ruudukkoon ja murskaamalla 1×1-symboleita. Tämän jälkeen se muuttuu wildiksi, lisäten entisestään voittomahdollisuuksiasi.

Walking wild symboli on ainutlaatuinen ominaisuus, joka pysyy paikallaan useita pyöräytyksiä, kasvattaen kerrointaan +1 joka kerta, kun se osallistuu voittavaan yhdistelmään. Jokaisen voiton jälkeen se siirtyy yhden askeleen viereiseen symboliin ja ottaa väliaikaisesti sen koon, mikä voi johtaa suurempiin voittoihin.

Iso pudotus -ominaisuus laukeaa satunnaisesti, kun vastaava symboli ilmestyy näytölle. Tässä ominaisuudessa suuret symbolit laskeutuvat ylhäältä murskaten kaikki 1×1-kappaleet matkallaan. Saavuttaessaan pohjaan Big Drop -symboli muuttuu villiksi ja pysyy paikallaan.

Toinen arvokas ominaisuus on Grid Flip, jota edustaa erityinen symboli. Tämä symboli pysyy lepotilassa kaikkien käynnissä olevien voittojen aikana. Kun ei ole enää voittoja saatavilla, Grid Flip -ominaisuus aktivoituu. Se sekoittaa kelojen 1 ja 6, 2 ja 5, sekä 3 ja 4 sijainnit, luoden uusia voittomahdollisuuksia. Kuten Big Drop -symboli, myös se muuttuu wildiksi ja pysyy paikallaan.

J-Pop peliarvostelu

Ilmaiskierrokset

Pääbonusominaisuus J-POPissa on Free Spins -ominaisuus, joka aktivoituu, kun saat 3, 4, 5 tai 6 scatter-symbolia ruudukolle. Nämä symbolit pysyvät aktiivisina koko kierroksen ajan ja voivat laukaista lisäkierroksia. Riippuen siitä, kuinka monta scatteria saat, annetaan sinulle niiden mukaisesti 10, 12, 15 tai 20 J-POP ilmaiskierrosta.

Ilmaiskierrosten aikana peliä pelataan turvallisuustilassa, alkaen 4 rivillä ja 4 096 voittotavalla. Jokainen pudotus, joka johtaa vähintään yhteen voittavaan yhdistelmään, lisää turvallisuustasoa yhdellä rivillä, ja seuraava kierros alkaa siitä kohdasta. Walking wildit voivat lisätä turvallisuustasoa useilla riveillä, mutta maksimissaan turvallisuustaso pysyy silti siis 8 rivissä ja 262 144 voittotavassa.

On huomionarvoista, että J-POP-kolikkopeli ei sisällä muita bonuskierroksia, progressiivisia jättipotteja tai uhkapelimahdollisuuksia.

Äänimaailma

Kuten odottaa saattaa J Pop -teemaiselta kolikkopeliltä, ääniraita on kokemuksen kohokohta. ELK Studios on tehnyt erinomaista työtä japanilaisen pop-musiikin hengen tavoittelussa, tarjoten tarttuvia säveliä ja iloisia melodioita, jotka pitävät sinut tahdissa pelin mukana. Äänitehosteetkin ovat hyvin toteutettuja ja parantavat kokonaisaudiovisuaalista kokemusta.

Mitä olimme mieltä?

J Pop ELK Studiosilta on kolikkopeli, joka onnistuneesti yhdistää visuaalisesti upean grafiikan, tarttuvan ääniraidan ja jännittävän pelattavuuden. Sen innovatiivisen Laskevat kelat -ominaisuuden ja lukuisien bonusosien ansiosta se pitää pelaajat kiinnostuneina ja viihdytettyinä.

Olet sitten J Pop -musiikin fani tai etsit vain dynaamista ja hauskaa kolikkopelikokemusta, J Pop on ehdottomasti pyöräytyksen arvoinen. Joten laita kuulokkeet korviin, paina pyöräytyspainiketta ja tanssi matkasi mahdollisiin suuriin voittoihin neonvalaistuilla Tokion kaduilla.

Lue seuraavaksi:

Kommentoi