Post thumbnail

Hacksaw Gamingin ensimmäisen kolikkopelin jatko-osa, Chaos Crew 2, esittelee punk-vaikutteisia grafiikoita ja joukon kiehtovia bonusominaisuuksia. Tässä kattavassa arvostelussa kutsutaan sinut tutustumaan pelin monimutkaisiin pelimekaniikkoihin. Tässä kolikkopelissä uppoudut dynaamiseen 5×5 peliruudukkoon, joka tarjoaa 19 voittolinjaa ja korkean volatiliteetin tason. Tämä yhdistelmä tekee siitä erinomaisen valinnan pelaajille, jotka etsivät jännittävää ja potentiaalisesti palkitsevaa pelikokemusta.

Pelin pelaaminen ja symbolit

Kuten edeltäjänsä, Chaos Crew 2 hyödyntää 5×5 ruudukkoa pelissä, mutta nyt siinä on 19 kiinteää voittolinjaa aiemman 15 sijaan. Kuten odottaa saattaa, se on yleisesti ottaen korkean volatiliteetin peli, vaikka volatiliteettitaso voi muuttua, kun ostetaan ominaisuuksia ominaisuusostovalikosta.

Palautusprosentti (RTP) vaihtelee myös ominaisuuksia ostaessa, ja oletusarvona on 96,27%. Pelaajat voivat valita panoksensa 10 sentistä aina €100 asti, vaikka maksimipanos voi vaihdella kasinokohtaisesti.

Chaos Crew 2 esittelee uuden joukon voittosymboleita, jotka koostuvat yhteensä 10 ainutlaatuisesta kuvakkeesta. Näihin symboleihin kuuluvat sydän, kasvot, siivet, anarkia-merkki, 8-pallo, nopat, suu, toiset kasvot, timantit ja silmällä varustettu pyramidi.

Voittosymbolit palkitsevat pelaajia yhdistelmistä, jotka tapahtuvat vasemmalta oikealle, aloittaen vasemmasta kelasta. Viiden samanlaisen symbolin yhdistelmä (5 OAK) johtaa voittoon, joka vaihtelee 2-10 kertaa panoksen suuruuden mukaan.

Teema ja toteutus

Chaos Crew 2 esittelee huomattavan visuaalisen suunnittelun, joka on innoittanut Banksy-tyylistä ja sisältää graffititaiteen ja kiehtovia animaatioita. Päähenkilöt, Cranky Cat ja Sketchy Skull, sijaitsevat 5×5 peliruudukon vastakkaisilla puolilla ja luovat hieman uhkaavan läsnäolon. Pelin ensiluokkaiset äänitehosteet luovat hieman synkän ilmapiirin, mikä tukee yleistä pelikokemusta.

Maksimivoitto

Kun on kyse suurista voitoista, Chaos Crew 2 täyttää odotukset vaikuttavalla maksimivoitolla, joka on 20 000 kertaa panoksesi suuruus. Esimerkiksi, jos panostat 1 € per pyöräytys, sinulla on mahdollisuus voittaa uskomattomat 20 000 €, mikä lisää jännitystä jokaiseen pyöräytykseen.

Bonusominaisuudet

Tämän kolikkopelin bonusominaisuudet ovat yhdellä sanalla: mahtavia. Tarkastellaanpa niitä tarkemmin:

Cranky Cat

Cranky Cat -symboli toimii villinä moninkertaistajana ja moninkertaistaa kaikki voitot, joihin se osallistuu. Useita Cranky Cat -symboleja voi ilmestyä ja olla osa joko samaa voittavaa yhdistelmää tai erilaisia. Kun useat Cranky Cat -symbolit osallistuvat voittoon, niiden arvot kerrotaan yhteen ennen niiden soveltamista.

Cranky Cat -moninkertaistimet ovat arvoiltaan x2-x5, x10 tai x20. Peruspelissä yksi Cranky Cat -symboli voi ilmestyä kullekin kelalle, ja se voi korvata kaikki tavalliset voittosymbolit.

Epic Drop

Tällä ominaisuudella on potentiaalia aktivoitua satunnaisesti jokaisen peruspelin pyöräytyksen alussa. Käynnistettäessä peli siirtyy bonuskierrokselle, ja vähintään 5 moninkertaistussymbolia bonusominaisuudesta ilmestyy myöntämään niiden vastaavat moninkertaistimet. Seuraavalla pyöräytyksellä peli palaa takaisin normaalitilaan, ellei toista Epic Drop -ominaisuutta aktivoida.

Bonuskierros

Bonuspelin laukaiseminen peruspelissä edellyttää 3 hajontasymbolin saamista. Bonuskierroksella pelissä ovat mukana vain ei-maksavat symbolit ja moninkertaistussymbolit. Täällä saat aluksi 3 pyöräytystä, ja nämä pyöräytykset nollautuvat aina, kun moninkertaistussymboli ilmestyy. Jokaisen kelan yläpuolella on moninkertaistin, joka alkaa arvosta x1. Moninkertaistussymbolien laskeutuessa ne lisäävät kyseisen kelan moninkertaistimia. Bonuskierroksen lopussa kaikki kelamoninkertaistimet summataan ja myönnetään.

Sketchy Skull -symbolit voivat olla arvoltaan 1x-5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x tai 100x, kun taas Cranky Cat -symbolit voivat olla arvoltaan x2-x5, x10 tai x20.

Chaos Crew 2 peliarvostelu

Mitä pidimme

Chaos Crew 2 voidaan verrata parannettuun versioon Chaos Crew -pelistä, jossa lähes jokaista osa-aluetta on laajennettu tai hienosäädetty, luoden mahdollisesti suuremman ja jännittävämmän kolikkopelikokemuksen verrattuna alkuperäiseen. Peli tarjoaa haasteen bonuskierrosten laukaisemisessa luonnollisesti (vaikka BonusHunt FeatureSpinsin käyttö voi auttaa merkittävästi), joten se saattaa erityisesti houkutella pelaajia, jotka mieluummin ostavat ominaisuuksia, kuin vain jäävät odottelemaan niiden aktivoitumista.

Pelaustyylistä riippumatta, jos ajatus kehittyneen Sketchy Skullin ja Cranky Catin kohtaamisesta, joilla molemmilla on laajempi valikoima ominaisuuksia, kuulostaa houkuttelevalta, niin Chaos Crew 2 tarjoaa paljon suuremman alustan näiden seikkailujen nauttimiseen.

Yksi Chaos Crew 2:n kiehtovimmista puolista on sen uskomaton enimmäisvoittopotentiaali, joka on 20 000 kertaa panos. Tämä loistava mahdollisuus tarjoaa pelaajille paitsi viihdettä myös jännittävän mahdollisuuden elämää mullistaviin voittoihin. Olit sitten varovainen panostaja tai menet kaikkiin, potentiaaliset palkinnot ovat valtavia, lisäten jännitystä jokaiseen pyöräytykseen.

Chaos Crew 2 ei ole vain tavallinen kolikkopeli; se on matkalla uudeksi kulttuuri-ilmiöksi. Ottaen huomioon alkuperäisen Chaos Crewin valtavan suosion, jatko-osa on ollut odotettu sekä pitkäaikaisten fanien että uusien pelaajien keskuudessa. Kuukauden peli se ei silti ole, vaikka lähelle pääsikin.

Lisäksi pelimekaniikka on niin kiehtova, että se on sisällytetty muihin Hacksaw Gamingin parhaisiin kolikkopeleihin, korostaen Chaos Crewin vaikutusta teollisuutta mullistavana tekijänä.

Älä jää paitsi mahdollisuudesta aloittaa tämä poikkeuksellinen kolikkopeliseikkailu!

Lue myös:

Kommentoi