Post thumbnail

Jos olet vedenalaisista seikkailuista ja kolikkopeleistä kiinnostunut pelaaja, Realistic Gamesin Destination Atlantis on ehdottomasti nyt sitten se sellainen matka, jota et missään nimessä halua jättää väliin. Tämä huikea kolikkopeli yhdistää kiehtovan vedenalaisen teeman jännittäviin mekaniikkoihin.

Grafiikka ja suunnittelu

Destination Atlantis hurmaa upeilla grafiikoillaan, jotka upottavat sinut heti eräänlaiseen, vedenalaiseen maailmaan. Taustalla näkyy myyttinen Atlantis-kaupunki merenpinnan alla, täynnä muinaisia raunioita ja hehkuvia koralliriuttoja. Atlantista on käytetty sloteissa teemana jo monen monta kertaa, mutta ei välttämättä vielä koskaan aivan näin tyylikkäästi.

Grafiikka luo visuaalisesti houkuttelevan ja yhtenäisen pelikokemuksen. Kelojen symboleina on erilaisia mereneläviä, aarrearkkuja ja kiehtova merenneito, kaikki kauniisti suunniteltuja yksityiskohtineen.

Pelaaminen ja ominaisuudet

Destination Atlantis -pelin ruudukko on todella erottuva ja kiinnittää heti huomiosi: se on järjestetty muotoon 3-3-7-7-3-3. Tämä järjestely tarkoittaa, että sinulla on vaikuttavat 21 609 tapaa voittaa tässä pelissä, mikä taas takaa sen, että jokainen pyöräytys on täynnä odotusta ja ennalta-arvaamattomuutta. Seikkailun aloittaminen on uskomattoman helppoa, sillä minimipanos on vain 0,10 euroa, ja voit myös lisätä panostasi sivuveto-ominaisuuksien avulla.

Nämä sivuvetopanokset tarjoavat mahdollisuuden saada lisää scattereita tai  wildia kelaa, mikä merkittävästi lisää voittomahdollisuuksiasi. Niille, jotka etsivät maksimaalista jännitystä, Bonus Buy -ominaisuus on sekin käytettävissä, mikä taas mahdollistaa ilmaiskierros-tilan välittömän avaamisen.

Destination Atlantis -pelin erittäin yksityiskohtaiset grafiikat ja huikean hyvin toteutettu tieteisteema kuljettavat sinut toiseen maailmaan, täynnä arvoituksia ja piilotettuja aarteita, jotka odottavat paljastamista.

Äänimaailma täydentää vedenalaista teemaa rauhoittavilla vedenalaisilla äänillä ja satunnaisilla dramaattisilla lisäyksillä. Vaikka taustamusiikki on miellyttävää ja luo tunnelmaa, se saattaa tulla toistuvaksi pidempien pelisessioiden aikana. Pelaajat, jotka haluavat keskittyä pelkästään visuaaliseen ulkoasuun ja pelattavuuteen, voivat onneksi yksinkertaisesti mykistää äänen.

Destination Atlantis kolikkopeli

Bonusominaisuudet

Pelin ilmaiskierrosominaisuuden aikana voittotapojen määrä voi laajentua merkittävästi, saavuttaen vaikuttavan yhteensä 21 609. Tavanomaisten sinisten pelikorttisymbolien lisäksi näet keloilla neljä muuta olennaista symbolia, mukaan lukien kädessä pidettävän tietokoneen, sukellusvarusteet ja kaksi tutkimusryhmän jäsentä. Lisäksi punainen wild-symboli toimii korvaavana perussymboleille, auttaen potentiaalisesti voittavien yhdistelmien luomisessa.

Pelin erityisen kiehtova osa on ainutlaatuinen kivi kultaisella kuulalla, joka toimii scattterina. Kolmen tai useamman tällaisen scatterin saaminen laukaisee bonuksen, joka palkitsee sinut 8–50 ”korjauskierroksella” sekä yhdellä ”portaalin pyöräytyksellä”. Nämä ”korjauskierrokset” ovat käytännössä ilmaiskierroksia, kun taas ”portaalin pyöräytys” tapahtuu, kun olet käyttänyt kaikki ilmaiskierrokset. Tämän pyöräytyksen aikana mahdolliset satunnaisesti aktivoituneet kertoimien kela näyttävät niiden vastaavat kerroinarvot.

Niille, jotka etsivät lyhyempää tietä ilmaiskierrosominaisuuden jännitykseen, on saatavilla ”bonus osta” -vaihtoehto, joka mahdollistaa ilmaiskierrosten laukaisemisen suoraan maksamalla 135 kertaa alkuperäisen panoksesi. Lisäksi pelaajat voivat käyttää lisävetoja lisätäkseen mahdollisuuksiaan saada scatter-merkkejä tai wildia kelaa, mikä parantaa pelikokemusta entisestään.

Mitä pidimme?

Realistic Gamesin Destination Atlantis on äärimmäisen lumoava ja vaikuttava online-peli, joka onnistuu saattamaan pelaajat syvälle myyttiseen Atlantis-maailmaan. Pelissä esiintyvät upeat grafiikat ja taitavasti suunnitellut symbolit yhdessä luovat syvästi upottavan ja immersiivisen pelikokemuksen. Vaikka se ei tarjoa samoja monimutkaisia ominaisuuksia kuin nykyaikaisemmat kolikkopelit, Destination Atlantis palkitsee pelaajansa houkuttelevilla peliominaisuuksillaan, erityisesti ilmaiskierrosbonuksella, joka voi tuoda runsaita voittoja.

Superkierrokset ja villit symbolit lisäävät peliin jännitystä ja antavat pelaajille mahdollisuuden saada huomattavia voittoja, mikä lisää pelin viehätystä entisestään.

Mutta onko Destination Atlantis paras peli, jonka Realistic Games on luonut? Se ei välttämättä ole se paras vaihtoehto. Pieni miinuspuoli voi olla taustalla soivan äänen mahdollinen toistuvuus, joka saattaa häiritä pitkissä pelisessioissa. Kuitenkin kokonaisuutena Destination Atlantis on iloisa seikkailu vedenalaisessa maailmassa, joka varmasti vetoaa kolikkopelien harrastajiin ja niin niihin, jotka arvostavat huolellisesti toteutettua teemaa. Niinpä sukella mukaan ja lähde tänään tutkimaan Atlantis-maailman aarteita!

Lue seuraavaksi

Kommentoi