Post thumbnail

Tiesitkö, että vaikka putoaisit mustaan aukkoon ikuisuuden loppuun asti, et koskaan saavuttaisi sen keskustaa. Todennäköisesti et haluaisi kokea tällaista, mutta mustat aukot ovat asioita, joita kuitenkin näet Gravity Bonanza -pelissä Pragmatic Playn tarjoamana.

Kyseessä on sangen viehättävä avaruusseikkailu ennen kaikkea, ja tässä slotissa pelin mustat aukot ovat yhtä tuottoisia kuin ne ovat ystävällisiäkin. Erikoinen avaruusmatkailija leijuu vierelläsi koko matkan, ja sinun on mahdollista saada jopa antelias 10 000-kertainen voitto pelkästään yhdestä klusterivoitosta.

Musta aukko -symboli voi auttaa, kun se kerää satunnaisen voittosymbolin jokaisen pyörähdyssarjan aikana. Musta aukko tarjoaa jopa x10-kertaisen kertoimen bonuskierroksella, ja Bonuspalkinto maksetaan pyörähdyssarjojen lopussa.

Gravity Bonanza -kolikkopeli on erittäin kiehtova ja innovatiivinen julkaisu, ja se voi meidän näkemyksemme mukaan olla seuraava, valtava hitti.

RTP ja maksimivoitto

Gravity Bonanza RTP on korkeimmillaan 96,09 %, mikä on hieman keskitason yläpuolella. Kuitenkin operaattorit voivat säätää halutessaan RTP:tä alaspäin 95,07 % tai 94 %, kuten he parhaaksi näkevät.

Gravity Bonanzassa maksimivoitto on 10 000-kertainen panos, mikä on varsin vakuuttava saavutus tässä volatiliteettitasossa.

Säännöt ja pelaaminen

Peliä pelataan 7×7 ruudukossa klusteripalkkiojärjestelmällä, ja voitat, kun saat 5 – 31+ samanlaista symbolia, jotka ovat yhteydessä toisiinsa pysty- ja/tai vaakasuunnassa missä tahansa ruudukossa.

Voit pyörittää panostasolla 0,2–240 puntaa per kierros, mikä on vankka panosalue, joka pitäisi tyydyttää useimmat pelaajatyypit. Gravity Bonanza -kolikkopelissä ei ole villiä symbolia, mutta saat muutamia muita erikoissymboleita, joista kerromme bonustoimintojen osiossa maksutaulun alapuolella.

Bonustoiminnot

Avaruus voi olla melko kaukana, mutta Gravity Bonanza -pelin ominaisuudet ovat tavallaan huomattavasti maanläheisempiä. Tämän pelin erikoisominaisuuksiin kuuluvat Musta Aukko -symboli, Gravitaatiobonus, ilmaiskierrokset ja bonusosto.

Musta Aukko -symboli ja Gravitaatiobonus

Vain 1 Musta Aukko -symboli voi ilmestyä yhden pyöräytyksen aikana ja kaikki sen seurauksena tapahtuvat pyörähdykset. Kun Musta Aukko -symboli osuu, valitaan satunnainen symbolityyppi, ja kaikki tämän symbolin esiintymät näkyvissä ja seuraavilla pyörähdyksillä kerätään Gravitaatiobonus-mittariin. Kun pyörähdykset päättyvät, kerättyjen symbolien kokonaismäärä maksetaan maksutaulun mukaisesti.

Gravity Bonanza kolikkopeli

Ilmaiskierrokset

3, 4, 5, 6 tai 7 hajontasymbolin saaminen peruspelissä palkitsee 10, 15, 20, 30 tai 50 ilmaiskierroksella. Ilmaiskierrosten aikana ylimääräisiä ilmaiskierroksia myönnetään samalla tavalla. Ilmaiskierrosten aikana, kun Musta Aukko -symboli osuu, se voi tehdä sen kertoimella x2, x3, x5 tai x10, mikä lisätään Gravitaatiobonus-palkintoon, kun se myönnetään.

Bonusosto

Pelaajat, jotka haluavat päästä bonuskierrokselle nopeasti, voivat tehdä sen maksamalla 100-kertaisen panoksen hinnan. Oston jälkeen 3, 4, 5, 6 tai 7 hajontasymbolia ilmestyy laukaistakseen ominaisuuden.

Miksi pelata tätä peliä?

Gravity Bonanza on peli, jonka pelaaminen voi olla houkuttelevaa useista syistä:

  1. Ainutlaatuinen teema: Peli tarjoaa mielenkiintoisen avaruusseikkailun teeman, joka eroaa monista muista kolikkopeleistä.
  2. Innovatiiviset ominaisuudet: Gravity Bonanza sisältää ainutlaatuisen Musta Aukko -symbolin ja Gravitaatiobonuksen, jotka lisäävät pelin jännitystä ja tarjoavat mahdollisuuden suuriin voittoihin.
  3. Maksimivoitto: Voit voittaa jopa 10,000-kertaisen panoksesi, mikä tekee pelistä houkuttelevan niille, jotka etsivät suuria voittoja.
  4. Bonusominaisuudet: Pelissä on ilmaiskierroksia ja mahdollisuus ostaa bonuskierros, mikä antaa pelaajille enemmän mahdollisuuksia voittaa.
  5. Korkea laatu: Pragmatic Play on tunnettu pelien korkeasta laadusta, ja Gravity Bonanza ei ole poikkeus. Peli tarjoaa upean grafiikan ja äänimaailman, jotka tekevät siitä visuaalisesti houkuttelevan.
  6. Viihdyttävä pelikokemus: Peli tarjoaa viihdyttävän ja jännittävän pelikokemuksen, ja se pitää pelaajat kiinnostuneina pitkään.

Kaiken kaikkiaan, vaikka ehkä valmistajansa parhaat pelit osastoon ei pääsekään, Gravity Bonanza tarjoaa houkuttelevan yhdistelmän ainutlaatuista teemaa, innovatiivisia ominaisuuksia ja mahdollisuutta suuriin voittoihin, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kolikkopelien pelaajille.

Mitä olimme mieltä?

Pragmatic Playlla on vaikuttava kyky keksiä ideoita, erityisesti ottaen huomioon, kuinka monta peliä yhtiö tuottaa kuukausittain. Gravity Bonanzassa pieni kelluva astronautti tarjoaa hauskaa toimintakommentointia, kun musta aukko imee sisäänsä satunnaisesti valitun symbolin.

Tämä voi johtaa massiivisiin voittoihin myös peruspelissä, sillä 31+ kerättyä symbolia riittää saamaan 1 000x ja 10 000x panoksesi. Yksittäinen musta aukkosekvenssi voi näin ollen murskata Gravity Bonanza -maksimivoiton, vaikka tämä on todennäköisempää bonuskierroksella.

Musta aukko varustetaan kertoimilla jopa x10 ominaisuuden aikana, ainakin tilaisuuden mukaan, ja voit saada alkuun jopa 50 ilmaiskierrosta. Uskomme, että Pragmatic Play on luonut voittajan tässä pelissä, ja toivottavasti Gravity Bonanza saa sen ansaitseman huomion.

Lue myös:

 

Kommentoi