Post thumbnail

Star Trek: Resurgence on jännittävä avaruusseikkailupeli, jossa yhdistyvät tähtilaivataistelut, roolipelielementit ja mukaansatempaava tarina. Se on pitkäaikaisen Star Trek -videopelisarjan uusin osa ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden tutustua Star Trekin laajaan universumiin. Lisäksi siinä on upea visuaalinen ilme, mukaansatempaava tarina ja jännittävä pelattavuus. Pelissä on laaja universumi täynnä outoja planeettoja ja olentoja sekä erilaisia tehtäviä ja tehtäviä suoritettavaksi.

Star Trek: Resurgence yhdistää ainutlaatuisella tavalla toimintaa, seikkailua ja strategiaa. Se tarjoaa jännittävän kokemuksen kaikille pelaajille. Pelaajat saavat kokea avaruustaisteluja ja diplomaattisia tehtäviä, kun he ottavat tähtialuksen kapteenin roolin tässä eeppisessä scifimatkassa. Olitpa sitten klassisen Star Trekin fani tai et ole koskaan nähnyt yhtään jaksoa, tämä peli tarjoaa jokaiselle jotakin!

Julkaisupäivä: Toukokuu 2023
Genre: Seikkailupeli
Alustat: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Xbox Series X ja Series S.
Kehittäjä: Dramatic Labs, Bruner House LLC.
Julkaisija: Dramatic Labs, Epic Games, Bruner House LLC.

Star Trek: Resurgence -pelin pelimekaniikan tutkiminen

Star Trek: Resurgence sijoittuu Star Trek -universumiin ja seuraa USS Resurgence -aluksen miehistön seikkailuja. Pelissä seurataan miehistöä, joka tutkii uusia maailmoja ja taistelee erilaisia vastustajia vastaan. Pelaajat voivat:

  • mukauttaa hahmojaan
  • valita aluksensa
  • päivittää aseitaan ja varusteitaan

Pelissä on myös perusteellinen strateginen järjestelmä, jonka avulla pelaajat voivat tehdä taktisia päätöksiä reaaliajassa taistelun aikana.

Star Trek: Resurgence virallinen traileri 2023

Hyvät ja huonot puolet

Meillä oli hiljattain mahdollisuus pelata Star Trek: Resurgence -peliä, ja se oli todella ainutlaatuinen kokemus. Peli sijoittuu Star Trek -universumin kaukaiseen tulevaisuuteen, ja pelaajat ottavat tähtialuksen miehistön jäsenen roolin. Pelissä on mukaansatempaava tarina ja haastava pelityyli, joten se on miellyttävä sekä kokeneille että uusille pelaajille.

Mutta millaisia ovat sen hyvät ja huonot puolet?

Hyvät puolet

1. Peli tarjoaa ainutlaatuisen roolipelikokemuksen.

Peli on aidosti mukaansatempaava ja mielenkiintoinen, koska sen avulla pelaajat voivat kokea, millaista olisi olla aluksen komentajana ja täyttää velvollisuutensa miehistön jäsenenä. Nautimme esimerkiksi kovasti tuntemattomien avaruussektoreiden tutkimisesta etsiessämme uusia elämänmuotoja, muukalaisesineitä ja arvokkaita resursseja tähtilaivastolle.

2. Se tarjoaa mukaansatempaavan tarinan, jossa on jännittävä juoni.

Koska emme häpeäksemme ole innokkaita Star Trek -faneja, ei meillä ollut ennen pelaamisen aloittamista aavistustakaan siitä, minulla ei ollut aavistustakaan, mistä oli kyse tai miten kaikki liittyi toisiinsa. Olimme kuitenkin varsin iloisesti yllättyneitä siitä, että juoni oli tietämättömällekin todella mukaansatempaava ja täynnä toimintaa.

3. Se on ainutlaatuinen

Star Trekin universumi on poikkeuksellinen paikka. Tämä peli kuitenkin hyödyntää sen ainutlaatuisuutta tarjoamalla scifi-elämyksen, jollaista ei nykyään ole saatavilla muualla.

4. Siihen on helppo päästä mukaan, ja voit pelata sitä puhelimella tai tabletilla.

Kiireisten ei tarvitse huolehtia siitä, että heillä on aikaa pelisessioihin, sillä he voivat tehdä tehtävänsä liikkeellä ollessaan laitteellaan ilman ongelmia!

5. Tehtävät ovat hauskoja

Tehtävien tekeminen oli nautinnollista. Näimme alkuperäiset hahmot vuorovaikutuksessa miehistön kanssa ja koimme asioita, joita miehistökin olisi kokenut, jos he olisivat olleet paikalla.

6. Se on hyvin suunniteltu ja visuaalisesti houkutteleva

Pelin sisäinen grafiikka on näyttävää, ja kaikki oli helppo ymmärtää. Star Trekiin perehtymättömältä kestää vähän aikaa hoksata jutun juoni, mutta tätä peliä pystyy pelaamaan ilman minkäänlaisia vaikeuksia!

Star Trek resurgence peli

Miinukset

1. Moninpelitilaa ei ole
Tämä on ongelma, koska monet eivät haluaisi ystäviensä tai perheenjäsentensä pelaavan Star Trek -peliä ilman heitä. Porukalla pelaaminen olisi vienyt tämän pelin todella seuraaviin galakseihin.

2. Kun pelaaja kuolee, ruutu pimenee, ja on aloitettava alusta.

Pelaaja ei koskaan näe lopputulostaan tai sitä, kuinka monta taistelua hän on voittanut tai hävinnyt. Tämä voi olla turhauttavaa, kun pelaa jonkun uuden pelaajan kanssa, joka ei tiedä, missä hän on suhteessa muihin pelaajiin.

3. Päävalikossa ei ole ”tulossa pian” -painiketta.

Vaikka pelissä on mahdollisuus valita lisää tasoja, olisi hyödyllistä, jos siellä olisi mahdollisuus valita, että lisää sisältöä on tulossa pian, koska ihmiset haluaisivat saada tämän tiedon ennen pelin ostamista!

Miksi sinun kannattaa ostaa peli?

Kaiken kaikkiaan nautimme Star Trek: Resurgencen pelaamisesta ja suosittelisimme sitä Star Trekin faneille seuraavista syistä:

  • Äänitehosteet jäljittelevät erinomaisesti TV-sarjan ääniä.
  • Hahmonluonnissa on helppo navigoida ja valita, mitä alusta haluat hallita.
  • Voit valita Federaation tai klingonien alusten välillä tai luoda omia aluksia.
  • Tarjolla on paljon erilaisia aseita sekä taisteluita, joihin voit osallistua.
  • Voit muokata alusta päivittämällä sen aseita, runkoa, virranjakelujärjestelmää ja paljon muuta!
  • Pelissä on tarinatila ja vapaapelitila, jossa voit luoda oman hahmosi.

Monesta muusta uudemmasta julkaisusta poiketen, tämä koukutti alusta alkaen. Mallien, aseiden ja alusten yksityiskohtien määrä on uskomaton.

Star Trek Lore -integraatio – Miten tarina sopii sarjaan?

Star Trek -universumin tarina on ollut jatkuva inspiraation lähde sarjalle sen alusta lähtien. Eri sarjoissa, elokuvissa ja peleissä tarinassa on paljon johdonmukaisuutta. Tämä johtuu siitä, että jokaisen uuden osan käsikirjoittajat ja kehittäjät pyrkivät säilyttämään tarkkuuden universumin yksityiskohtien suhteen.

Tämä sisältää sekä kanonisia tietoja että yksityiskohtia, jotka voidaan päätellä eri tarinoista. Mitä tulee tarkkuuteen, Star Trek -pelit ja -tarinat pyrkivät pysymään uskollisina vakiintuneelle kaanonille ja sisällyttämään viittauksia aiemmin esiteltyihin tapahtumiin ja hahmoihin. Näin pyritään säilyttämään sarjan jatkuvuus.

Star Trek Resurgence arvostelu

Pitäisikö sinun antaa Star Trek: Resurgence -pelille mahdollisuus?

Kyllä, sinun pitäisi antaa Star Trek: Resurgence -pelille mahdollisuus! Pelissä on erinomainen grafiikka, mukaansatempaava tarina ja erilaisia pelattavuusvaihtoehtoja, joten se on loistava valinta kaikenikäisille pelaajille.

Se tarjoaa myös miellyttävän verkkokokemuksen moninpelitilansa ansiosta ja pääsyn alkuperäisen sarjan tehtäviin ja sisältöön. Star Trek: Resurgence on mukaansatempaavan tarinansa, värikkään visuaalisen ilmeensä ja monipuolisten pelivaihtoehtojensa ansiosta jännittävä peli, jota kannattaa kokeilla!

Viisi tähteä ★★★★★

Kommentoi