Post thumbnail

Vikings Go Wild on Yggdrasilin luoma peli, joka on ensimmäinen yhtiön todella kuuluisasta viikinkikolikkopelisarjastaan. Peli käynnistää rohkeasti seikkailunhaluisten skandinaavien hämärän historian, jotka terrorisoivat Eurooppaa keskiaikana. Tämä peli heittää sinut mukaan uppoutuvaan tehtävään yhtenä näistä varhaisista skandinaavisista merisotureista, mutta tällä kertaa tarkoituksena on vain pilkata historiaa ja voittaa aarteita toisin kuin alkuperäiset norjalaiset, jotka ryöstivät tiensä kaikkeen, mitä himoitsivat.

Vaikka sarjan myöhemmät osat, kuten Vikings Go to Hell, paransivat monia pelin ominaisuuksia ja voittoja, alkuperäisen pelaamisessa on jotain sellaista, joka tuo sinut lähemmäs kehittäjän ajatusten puhtautta.

Vikings Go Wild on edelleen yksi Yggdrasilin Vikings-sarjan merkityksellisimmistä peleistä, sillä se näyttää tarinan alusta soturijoukosta, joka asutti ja määritteli Euroopan historiaa satojen vuosien ajan.

Viikingit pääosassa

Stereotyyppiset viikingit olivat villiä ja hillitöntä joukkoa, jota kyläläiset ympäri maata pelkäsivät. Vikings Go Wild slotissa väkivaltainen ryöstelystereotyyppi on pelattu loppuun asti, ja viikinkien kuvataan ryöstelevän ja ryöstelevän matkallaan meren yli.

Tämän kolikkopelin keloilla on taustalla laiva, joka nousee ja laskee meren liikkeiden mukana, ja tunnelmaa lisää ahdistava ääniraita, jota torvet ja muut muinaiset soittimet sävyttävät.

Kelat ovat täynnä symboleja, jotka kaikki liittyvät teemaan, ja kohtaat kolme melko suurta parrakasta viikinkejä ja vaalean naisen, jotka muodostavat arvokkaimmat symbolit. Pienemmän arvon symboleina on neljä erilaista kolikkoa – yksi pronssinen ja yksi hopean, kullan ja vihreän värinen.

Grafiikka ja teema

Tämän pelin grafiikka on huippuluokkaa, ja sen yksityiskohtiin on kiinnitetty paljon huomiota. Viikingit on piirretty taitavasti, kolikot koristeltu kauniisti ja rullan kehys koristeltu koristeellisesti. Kaiken kaikkiaan tämä on yksi hyvännäköinen peli, joka on jälleen kerran tehnyt Yggdrasilille kunniaa.

Kun Vikings Go Wildista tuli suosittu, yksi asia oli pelissä varmaa, mutta on vaikea sanoa, oliko se lopulta jännittävä pelattavuus, joka sijoittuu väkivaltaiseen historiaan, vai se, että väkivalta maksaa runsaina paloina bonusten kanssa.

Kehitys säilytti ja paransi näitä ominaisuuksia sarjan myöhemmissä lisäosissa, kuten Vikings Go Berzerk -pelissä, jossa on järkälemäinen määrä bonareita.

Peruspeli

Vikings Go Wild -pelin erikoissymboleita ovat Wild, jonka poikki lukee kultaisella kirjaimella sana, ja Scatter, jossa on koko näkymä kuohuvalla merellä purjehtivasta pitkälaivasta.

Pelissä on tosiaan 5 kiekkoa, 4 riviä ja 25 voittolinjaa. Voit valita 0,1:n minimipanoksen ja 125:n maksimipanoksen välillä. Tämä laaja vaihteluväli takaa sen, että tulotasosta riippumatta Vikings Go Wild on peli, jota kaikilla on varaa pelata ja nauttia historiasta, joka tihkuu nykypäivän todellisuuteen.

Peli tarjoaa vaikuttavan 96,3 %:n RTP:n, joka toimii tarkoituksella ohjelmoidulla Siinä on matala tai keskisuuri volatiliteetti, joka pitää sinut mukavasti jännityksessä kun kamppailet pysäyttääksesi tai nopeuttaaksesi pyöräytystä pelkällä tahdollasi.

Peli tarjoaa 1 900-kertaisen maksimivoiton, joka on varsin suuri. Vikings Go Wild ilmaisee johdonmukaisuutensa teeman kanssa ominaisuuksillaan, jotka auttavat sinua veistämään itsellesi palan onnea samalla kun pidät hauskaa. Näitä ominaisuuksia ovat Wild-symboli, ilmaiskierrokset ja aarrearkku.

Erikoistoiminnot

Ilmaiskierrokset ovat Vikings Go Wildin ja samalla itse asiassa kaikkien muiden Yggdrasilin Vikings-sarjan pelien tärkein myyntivaltti. Kun saat kolme tai useampia ilmaiskierrossymboleita, joita edustaa viikinkien pitkä laiva joessa, käynnistät pelin ilmaiskierrostilan.

Parhaita ominaisuuksia tiimimme mielestä ovat Wild-symboli, joka täydentää voittoyhdistelmiäsi; Free Spins -symboli, joka käynnistää kierroksen pelitilan, jossa sinun ei tarvitse panostaa resurssejasi voittaaksesi massiivisia voittoja; ja Treasure Chest -symbolit, jotka hemmottelevat sinua kolikoilla ja ylimääräisillä ilmaiskierroksilla.

Kaikki nämä ominaisuudet tekevät pelistä fantastisen tuotteen, jota kannattaa kokeilla.

Ilmaiskierrokset

Saat kahdeksan ilmaiskierrosta, kun käynnistät tilan saamalla kolme ilmaiskierrossymbolia. Kun saat neljä symbolia, ansaitset kuusitoista ilmaiskierrosta ja kaksikymmentä neljä ilmaiskierrosta, jos saat viisi symbolia.

Toinen mielenkiintoinen seikka Vikings Go Wild -pelin ilmaiskierrostilasta on se, että jokainen viikinkisymboli, jonka saat ilmaiskierrostilaa pelatessasi, voi muuttua Sticky Wildiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki wildit jäävät kiekoille loukkuun, kunnes saat ilmaiskierroksen päätökseen.

Toisin sanoen Sticky Wildit parantavat mahdollisuuksiasi saada aikaan enemmän voittoyhdistelmiä pysymällä ruudulla.

Aarrearkku

Treasure Chest -symboli laskeutuu viidennelle kelalle ja se voi tarjota sinulle kolikoita tai ilmaiskierroksia. Aarrearkku-symboli voi myös laukaista pyörän, josta tulee Wild, kun pelaat ilmaiskierrostilaa.

Yleistä fiilistä pelistä

Kuten kaikissa historiaan perustuvissa peleissä, myös Vikings Go Wild pelissä on rikkautta, joka ruokkii uteliaisuuttasi.  Skandinaavisten merisoturien tavoin Vikings Go Wild oli ilmestyessään raivoisa mullistus, joka viitoitti tien, jota Yggdrasil tasoittaa valtatieksi viidellä saman sarjan lisäpelillä.

96,3 %:n osumatiheys ja matala sekä keskitason volatiliteetti lisää mahdollisuutta saada voittosymboleita 25 voittolinjalle, mikä on esimerkki pelin anteliaisuuden toisesta piirteestä.

Edellä mainittujen eritelmien lisäksi Vikings Go Wild sallii tosiaan oletusarvoisen panosalueen 0,1 – 125. Näin varmistetaan, että kaikkien tuloluokkien pelaajat voivat nauttia pelistä ja käytännössä siis jokaisella on mahdollisuus voittaa hyviä voittoja jopa 1 900-kertaisella panoksella.

Tämän maksimikertoimen mahdollistavat useat toiminnot, jotka auttavat sinua saamaan voiton pyöräytyksen aikana.

Voittojen tavoittelu

Voittojen saaminen Vikings Go Wild -pelissä on yhtä yksinkertaista kuin ulkoasun suunnittelu. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä edetäksesi kohti 1 900-kertaisia voittoja on saada kolme samanlaista symbolia vierekkäisille rullille aloittaen alustan vasemmasta reunasta.

Voitoista puheen ollen, pelin symbolit on luokiteltu erikois- ja maksusymboleihin. Erikoissymbolit eivät itsessään johda voittoihin, mutta ne edistävät ominaisuuksia, jotka helpottavat matkaasi kohti voittoa. Yleisimpiä esimerkkejä erikoissymboleista jokaisessa kolikkopelissä ovat wild- ja ilmaiskierrossymbolit. Toisaalta maksavat symbolit on ryhmitelty pienempi- ja korkeapalkkaisiin symboleihin.

Vikings Go Wild

Matalampiarvoisia symboleja ovat vihreät, pronssiset, hopeiset ja kultaiset kolikot. Ne maksavat panoksesta ja voitosta riippuen 0,25 ja 4,0 välillä. Korkeammin maksavat symbolit ovat pelin neljä viikinkejä, joille on annettu eri arvoja. Kun saat nämä viikingit voittavaan yhdistelmään, ne maksavat panoksesta ja voitosta riippuen 1,0-12,5.

Tsekkaa myös pelin huikeat jatko-osat Vikings Go Berzerk tai Vikings Go To Hell.

Tuomio

Vikings Go Wild vahvistaa teeman jykevää vaikutusta dramaattisella musiikkityylillä, joka melkein yrittää sanoa jotain jokaisella tahdilla. Kun pelaat peliä, et voi olla tuntematta, että luvassa on jonkinlaista väkivaltaa, ja tämä johdattaa sinut lempeästi tunnelmaan, joka suosii viikinkiajalle ominaista pelkoa. Musiikin lisäksi Vikings Go Wild sisältää joitakin erityisiä äänitehosteita, jotka syventävät pelin jännitystä, kun saat voittoja tai heität erikoissymbolin, joka tuo sinulle ilmaiskierroksia.

Teeman ja musiikin lisäksi Vikings Go Wild sisältää jopa yllättävän yksinkertaiset mutta tyylikkäät grafiikat, jotka kertovat pelin tarinan ilman häiriötekijöitä. Tämä suunnittelutapa varmistaa, että ajatuksesi eivät voi olla muualla pelin aikana.

Kuten monissa peleissä nykyään, myös Vikings Go Wildissa joustavuus on yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista. Sen ansiosta peli mukautuu helposti  älylaitteisiin, kuten pöytätietokoneisiin, kannettaviin tietokoneisiin, kannettaviin tietokoneisiin, tabletteihin ja jopa matkapuhelimiin. Tämän joustavuuden hyvä puoli on, että voit kantaa pelin mukanasi ja pelata sitä tien päällä.

Tsekkaa mikä on tämän kuukauden peli!

Kommentoi