Post thumbnail

Vikings Go To Hell on videokolikkopeli, jossa on 5 kelaa,, 4 riviä ja 25 voittolinjaa ja jota voi pelata monella panoksella. Pelin panokset lähtevät 0,10 eurosta 125 euroon. Pelissä on neljä viikinkisymbolia sekä neljä asesymbolia, jotka muodostavat voittavan yhdistelmän, jos kolme tai useampi symboli on rivissä voittolinjalla, alkaen vasemmanpuoleisimmasta kohdasta. Vikings Go To Hellissä on myös wild-symboli, joka korvaa kaikki tavalliset symbolit, ilmaiskierrossymboli, joka maksaa hajallaan, ja aarrearkku-symboli, joka näkyy vain viidennellä rullalla.

Vikings Go to Hell on järjestyksessään jo kolmas videokolikkopeli suositussa viikinkisarjassa, jonka taustalla on nerokas ja laatua tuottava Yggdrasil Gaming. Tämä visuaalisesti näyttävä peli on täynnä ominaisuuksia, ja se takaa kirjaimellisesti helvetinmoisen kokemuksen, jos päätät ottaa sen pyöräytykseen.

Kuinka pelata

Jokaisella kolikkopelillä on oma tapansa, miten sitä pitää pelata, joten ennen kuin saat rullat pyörimään ja astut taisteluun, sinun on opittava asettamaan panoksesi:

  1. Kolikon arvo +/- auttaa sinua säätelemään kolikoiden kokoa.
  2. Max Bet -painike asettaa automaattisesti korkeimman panoksen, jonka peli sallii.
  3. Spin laittaa rullat liikkeelle.
  4. Autoplay-vaihtoehdon avulla rullat pyörivät automaattisesti keskeytyksettä valitun määrän kertoja.

Tämä kolmas peli Viking- sarjassa sisältää parannuksia joihinkin aiempien Viking-pelien suosittuihin ominaisuuksiin. Koko slotti näyttää ja kuulostaa upealta. Mitä enemmän pelaat, sitä useampiin taisteluihin joudut.

Ominaisuudet

Vikings Go to Hell -pelissä taistellaan liekehtiviä demoneja vastaan heidän reviirillään, ja matkan varrella voit voittaa respinejä, sticky wildeja, bonuskierroksia ja muutamat kertoimet, ja kaiken tämän kerätessäsi raivopisteitä, jotka vievät sinut suoraan aarrearkkuihin.

Peruspelin demonitaisteluissa, kun kaksi tai useampi ilmaiskierrossymboli osuu rullille, syntyy demonitaistelu jokaisen rullilla olevan viikinkisymbolin kanssa.
Joka kerta, kun viikinki voittaa taistelun, se muuttuu wild-symboliksi ja sen raivokokoelmaan lisätään 1 raivopiste kyseisestä viikingistä.

Aarrearkut

Aarrearkku-symboli ilmestyy vain kelalle viisi, ja se voi sisältää joko Good- tai Epic-tabletin. Good-tabletti palkitsee 7 kierrosta, 30 raivopistettä satunnaiselle viikingille ja 150-300 kolikkoa. Epic-tabletti antaa 12-16 kierrosta, 30 raivopistettä satunnaiselle viikingille ja 600-1200 kolikkoa.

Joka kerta, kun saat 3 tai useamman ilmaiskierrossymbolin, saat jopa 16 kierrosta. Tämän toiminnon aikana et voi kerätä raivopisteitä etkä muuttaa demoneja wildeiksi, mutta voit taistella Lord of Chainsia vastaan. Hänellä on 3 terveyspalkkia rullien päällä, mutta jos hän onnistuu iskemään viikinkiäsi 3 kertaa, hän kuolee, ja toiminto jatkuu niin kauan kuin rullilla on viikinkejä.

Jos viikinki onnistuu osumaan häneen, Lord of Chains menettää yhden terveyspalkin ja taistelijasi muuttuu wildiksi. Tämän demonin tappaminen poistamalla kaikki kolme terveyspalkkia avaa tason 2 ilmaiskierrostilan. Tämä on sama kuin Berzerkin ilmaiskierrokset, jossa pääset taistelemaan Lucifixia vastaan.

Berzerkin ilmaiskierrokset

Kun olet kerännyt 100 raivopistettä, toiminto käynnistyy ja palkitsee sinut 7 pyöräytyksellä ja ympäri, joissa taistelet Lucifixia vastaan. Joka kerta, kun osut häneen, saat 2 satunnaisesti sijoitettua tahmeaa wildia, ja jos onnistut osumaan häneen 3 kertaa, tämän kierroksen voittosi kerrotaan kolmella.

Rage Collection

Pelaajat voivat kerätä raivopisteitä pelin aikana. Raivopisteitä kerätään jokaisella pyöräytyksellä tai aina kun tapat demonin jokainen pelaaja saa 50 pistettä satunnaiseen viikinkiin pelin alussa, ja voit myös voittaa raivopisteitä aarrearkuista.

Kun pelaaja kerää 300 raivopistettä yhdellä viikinkipelillä, hän saa 7 Berzerk-ilmaiskierrosta. Kaikki uudet pelaajat saavat 150 raivopistettä 1 viikinkiä kohden. Raivopisteet säilytetään pelisessioiden välillä. Jos pelaaja kerää 300 raivopistettä tai enemmän, hän käynnistää Berzerk-ilmaiskierrokset, ja kaikki 300 raivopistettä suuremmat pisteet lisätään hänen kokoelmiinsa ilmaiskierroksen päätyttyä.

Raivopisteiden kerääminen

Jokaisesta tavallisen demonin, The Lord of Chainsin tai Lucifixin kanssa käydyssä taistelussa saavutetusta Wildista saa 1 raivopisteen.
Berzerk-ilmaiskierroksilla Berzerk-tilassa oleva viikinki ei kerää raivopisteitä kierroksen aikana.

Pelaajat voivat saada 60 raivopistettä 1 peruspelin aarrearkussa olevasta viikinkistäPelaajat voivat saada 60 raivopistettä kaikista neljästä peruspelin aarrearkussa olevasta viikingistä.

Vikings Go To Hell

Uudelleenpyöräytykset

Respins käynnistyy aina, kun 2 ilmaiskierrossymbolia laskeutuu rullille peruspelissä. Respins voidaan käynnistää uudelleen laskemalla 2 uutta Free Spin -symbolia. Kaikki rullilla olevat wildit ovat pysyviä uudelleenpyöräytysten aikana.

Tuomio

Vikings Go To Hellissä on keskisuuri tai suuri volatiliteetti, jonka RTP on 96,1 % ja maksimivoittopotentiaali on noin 3 000 kertaa panos. Pelin toteutus näyttää kerrassaan upealta, ja rehellisesti on vain todettava että siinä on paras intro kaikista koskaan näkemistämme sloteista!

Peleissä visuaalinen ilme ei kuitenkaan merkitse mitään, jos matematiikka ja muu sisältö on huonoa. Kun kokeilimme tätä peliä ensimmäistä kertaa, onnistuimme itse asiassa saamaan 800-kertaisen voiton, mutta sen jälkeen se on tyhjentänyt saldon täysin joka ikinen kerta. Saadakseen siitä mitään irti, pelaajan on siis päästävä toisen tason bonukseen, ja vaikka niin tapahtuisi, viimeinen pomo on tapettava, jotta kerroin aktivoituisi, sillä siinä on paras potentiaali.

Tämä on laadukas peli, jossa on monia ominaisuuksia, ja se todennäköisesti pitää sinut kiireisenä ja kiinnostuneena jonkin aikaa. Huomasimme kuitenkin pian, ettemme saaneet siitä juuri mitään irti. Arkut palkitsivat meidät jatkuvasti samoilla vanhoilla kolikkovoitoilla, scatter-demonitaisteluominaisuus palkitsi meidät jatkuvasti wildeilla, jotka eivät koskaan yhdistyneet, ja bonukset olivat harvassa.

Meillä ei ole epäilystäkään siitä, että Vikings Go To Helliä pelataan paljon tänäkin päivänä, mutta rehellisesti sanottuna potentiaali ei ole mielestämme niin suuri kuin sen pitäisi olla. Sarjan parhaat pelit ovat siis kaksi aikaisempaa suoritusta.

Tsekkaa muut osat:

Kommentoi