Post thumbnail

Mega Fortune  on NetEntin kehittämä huippusuosion saavuttanut peli, jossa on 5 kiekkoa ja 25 voittolinjaa. Ylellisen ja rikkaan teeman ansiosta se on yksi kaikkien aikojen suosituimmista jackpot-peleistä, ja se on luonut monia miljonäärejä julkaisunsa jälkeen vuonna 2008. Pelissä on ilmaiskierroksia ja pick me -tyylinen bonuspeli, mutta lopulta kaikki on kiinni kolmesta progressiivisesta jättipotista. Lisäksi Mega Fortune jakoi yhden kaikkien aikojen suurimmista nettijackpoteista 17,8 miljoonan euron voitolla tammikuussa 2013.

Toiminnot

Mega Fortune  on jännittävän seikkailullinen ja hauska peli pelaajille, jotka nauttivat ylellisestä elämästä ja sen tuomista herkuista. Kun käynnistät pelin, näet kauniisti muotoillut rullat, jotka toimivat näyttämönä luksukselle. Ylellisyysesineet, kuten huvijahti, samppanjapullot ja -lasit, kultainen rannekello ja sormuspari, jotka kaikki kimaltelevat yöaiheisessa taustakuvassa, antavat sinulle vilauksen siitä, mitä on luvassa, jos voitat isosti.

Jännitys, odotus ja tämän kauniin kalliiden esineiden kokoelman ja 70-luvun diskomusiikin tarjoama näkymä luovat pohjan kolikkopeleille, jotka saavat pelaajat palaamaan hakemaan aina vain lisää – vastuullisuuden rajoissa toivon mukaan kuitenkin.

Mega Fortune

Pelin tärkein ominaisuus, joka antaa sille etulyöntiaseman muihin kolikkopeleihin nähden, on kolminkertainen progressiivinen jackpot, joka palkitsee jopa 150 000-kertaisen panoksen progressiivisella Mega Jackpot -kierroksella. Kolmen tai useamman samanlaisen symbolin saaminen laukaisee tavallisen voiton, kun taas kolmen bonuspyörän laskeutuminen laukaisee bonusominaisuuden, joka antaa sinulle mahdollisuuden voittaa minkä tahansa jackpot-kierroksen.

Pelissä on jännittäviä, ylellisiä symboleja, joissa minkä tahansa numeroyhdistelmän osuminen voi laukaista suuren voiton.

Bonustoiminnot

Mega Fortunessa on kaksi bonusominaisuutta. Tarjolla on ilmaiskierroksia jopa 5-kertaisilla kertoimilla. Se keskittyy bonuspeliominaisuuteen, jossa pyöräytät pyörää voittaaksesi käteisbonuksia.

Wild ja ilmaiskierrokset

Kaunis jahtisymboli on pelin Wild, ja se voi korvata kaikki muut symbolit paitsi scatter- ja bonussymbolit. Mega Fortune -pelissä Wild voi esiintyä missä tahansa, jolloin kahden symbolin, kuten kellon ja Wildin, rivi samalle riville saa aikaan voiton.

Wild-symbolilla on myös 5-kertainen kerroin, joka on tuottoisa tapa saada takaisin kaikki menetetyt panokset, kun saat 5 Wild-symbolia riviin.

Kuten useimmissa kolikkopeleissä, Mega Fortunessa on ilmaiskierrostoiminto, joka käynnistyy, kun saat 3 tai useamman scatter-symbolin keloille. Yhden scatter-symbolin valitseminen palkitsee ilmaiskierroksilla ja kertoimella, joista korkein on 10 ilmaiskierrosta ja 5-kertainen kerroin.

Kolmen scatter-symbolin saaminen ilmaiskierrosten aikana palkitsee jopa 14-kertaisesti panoksesi, kun taas viiden scatter-symbolin saaminen palkitsee jopa 100-kertaisesti. Lisäksi kahden scatter-symbolin laskeutuminen käynnistää kierroksen uudelleen, jolloin voit valita toisen samppanjasymbolin saadaksesi lisää ilmaiskierroksia ja kertoimen. Scatter-voitot lisätään mihin tahansa panoslinjavoittoon, ja vain suurin voitto aktiivista panoslinjaa kohti maksetaan.

Progressiivinen jackpot-bonuspeli

Progressiivinen jackpot-bonus on Mega Fortunen suurin kohokohta. Bonuspelikierroksella on 3 pyörää & 3 progressiivista jackpotia, joissa bonuspeli pysäyttää pyörän niin, että osoitin lepää nuolen päällä ja pelaaja etenee korkeammalle progressiiviselle jackpot-tasolle.

Uloin pyörä takaa käteispalkintovoiton & nuolet siirtyvät toiseen ja kolmanteen pyörään vielä parempia käteispalkintoja ja palkintoja varten. Kun pääset kolmannen pyörän sisälle, siellä on timantti, joka lisää mahdollisuuksiasi voittaa suuria voittoja. Pelaaja voi voittaa jackpotin tai kiinteän kolikon arvon bonuspelikierroksella.

Sinun on saatava 3 bonussymbolia aktiiviselle panoslinjalle aktivoidaksesi bonuspelin. Voit saada vain 1 bonuspelin kierrosta kohden, eivätkä wildit korvaa bonussymboleita. Progressiivisessa jackpotissa on kolme variaatiota, Rapid, Major ja Mega, joista jokainen alkaa eri kokoisena, mutta kasvaa asteittain suuremmaksi pelin edetessä.

Parhaat puolet

Bonuskierros on ehdottomasti tämän pelin parasta antia, sillä se on se, joka vie sinut jackpottien luokse. Jos pyöräytät 3 tai useamman bonuspyörän symbolin näkyviin vasemmanpuoleisimmalta rullalta alkaen, bonuspeli aktivoituu.

Tämä tarjoaa sinulle pyöräytettäväksi joukon pyöriä, joista ensimmäinen ja toinen pyörä tarjoavat sinulle mahdollisuuden kolikkovoittoihin. Toinen ja kolmas pyörä tarjoavat kolikko- tai jackpot-voittoja. Pysäytä yksi pyöristä napsauttamalla ”Stop” ja selvitä palkintosi.

Tuomio

Olkaamme nyt täysin rehellisiä – me kaikki haluaisimme voittaa mega-varallisuuden, eikö totta? Kuvittele, mitä kaikkea voisit ostaa, jos sinulla olisi kasa käteistä eikä mitään rajoituksia sille, mihin voisit käyttää sen! Luksuslomia, designvaatteita, kalliita ajoneuvoja, kauniita kartanoita – mahdollisuudet ovat rajattomat. Netentin ansiosta pääsemme hieman lähemmäksi sitä, millaista olisi olla megamiljonääri. Mega Fortune tarjoaa rullillaan kaikenlaisia kuvia, jotka liittyvät tuohon eksoottiseen elämäntapaan. Ja kuka tietää, pyörittäessäsi saatat sattua osumaan omaan jackpot-voittoosi!

On selvää, että Mega Fortunella on paljon hyviä puolia, eikä vain progressiivisten jackpot-summiensa osalta. Se on myös kaiken kaikkiaan todella viihdyttävä peli. Ilmaiskierrokset ovat aina tervetulleita, mutta Netent on varmistanut, että tämä peli myös moninkertaistaa kaikki tällaisella kierroksella syntyvät voitot. Lisäksi Mega Fortune on todella houkutteleva, kun wild-symboleita esiintyy myös koko pelin ajan.

Suurin mahdollinen vakiovoitto tässä pelissä on 2162-kertainen panoksesi, ja se on mahdollista ilmaiskierrosten kautta. Jos onnistut kuitenkin osumaan johonkin progressiiviseen jättipottiin, voit hyvinkin voittaa paljon enemmän. Tämä on yksi syy siihen, miksi Mega Fortunesta on tullut yksi markkinoiden suosituimmista progressiivisen jackpotin kolikkopeleistä.

Koskaan ei voi tietää, mitä seuraava pyöräytys voi tuoda sinulle. Huomaa kuitenkin, ja jotta asiat pysyisivät realistisina, että todennäköisyytesi Mega Jackpotin saamiseen bonuspelissä on matemaattisesti 0,00576 % maksimipanoksella. Olemme nähneet huonompiakin kertoimia, mutta älä odota, että se tapahtuu lähiaikoina, vaikka kuinka tässä olisikin käsillä markkinoiden paras peli.

Lue seuraavaksi:

Kommentoi