Post thumbnail

Birds on a Wire on Thunderkickin kehittämä peli, jossa on 5 kelaa ja 17 voittolinjaa. Se on pelattavissa alkaen 10 sentistä kierros, ja siinä on lhauskaakin hauskempi lintuteema ja runsaasti ominaisuuksia.

Putoavat symbolit ovat pelissä aivan keskeinen teema, sillä ne antavat sinulle mahdollisuuden voittaa yhä uudelleen jokaisella pyöräytyksellä, ja kerroin voi olla jopa 5x. Ilmaiskierrosominaisuudessa, jossa voit saada jopa 34 ilmaiskierrosta, pudotussymbolien kerroin voi nousta jopa huikeaan 20-kertaiseksi

Mitä pelissä tapahtuu

Thunderkick on luonut useita erittäin innovatiivisia pelejä, ja Birds on a Wire täydentää tätä vaikuttavaa kokoelmaa. Perinteisten kelojen sijasta höyhenpeitteiset ystävämme lepattavat kolmella puhelinlangalla jokaista pyöräytystä kohden ja liikkuvat joka kerta vaakasuunnassa.

Lintujen tyyli on toteutettu erinomaisesti, ja pelissä on laadukas valikoima sarjakuvatyylisiä lintuja.

Birds on a Wire -pelissä on pudotussymboleja. Jokaisen voittavan ”pyöräytyksen” jälkeen voittavan voittolinjan linnut räjäytetään ja ne katoavat linjalta ja korvataan suoraan yläpuolella olevalla symbolilla.

Jos ne luovat voittavan voittolinjan, nämä symbolit zapped jälleen. Joka kerta, kun pudotetut symbolit muodostavat voittavan yhdistelmän, kerroin nousee, alkaen 1x:stä aina 5x:ään peruspelissä. Se tuo mieleen NetEntin Gonzo’s Questin (nimeltään Avalanche Reels).

Asiat voivat muuttua vieläkin tuottoisammiksi ilmaiskierrosominaisuudessa, joka käynnistyy, kun 3 tai useampi bonussymboli ilmestyy mihin tahansa rullille. Saat 10 ilmaiskierrosta, ja jokaista toista bonussymbolia kohden saat 2 ilmaiskierrosta lisää. Tarjolla on enintään 34 kierrosta.

Pudotussymbolit tekevät tästä todella mielenkiintoisen. Peruspelin kertoimien 1x-5x sijaan bonuskierroksilla on tarjolla sähköistäviä kertoimia 4x-20x! Jos pääset täällä vauhtiin, voittoja voi pian kertyä,

Ilmaiskierrosherkkuja täydentää Inwinity Spin.

Jos viimeinen ilmaiskierroksesi ei tuota voittoa, rullat korvaavat kaikki muut symbolit paitsi bonussymbolin.

Saat vauhtia ilmaiskierrostoiminnossa suurilla kertoimilla, ja nämä pienet linnut voivat auttaa sinua lentämään pois runsaiden kolikoiden kanssa.

Toiminnot

Tässä ovat pelin vaiheet, joita sinun on noudatettava pelataksesi tätä peliä:

  1. Valitse tuote pelisivustolla.
  2. Aseta panoskoko vähintään 0,1 sentin ja enintään 100 euron välille (huomaa, että kaikki pelin voittolinjat ovat kiinteitä).
  3. Napsauta spin-painiketta pelin käynnistämiseksi
  4. Vaihtoehtoisesti voit käyttää autoplay-toimintoa pyörittääksesi kolikkopelin rullia automaattisesti jopa 5000 kierroksen ajan.

Teema ja ääniraita

Birds on a Wire -peli on saanut inspiraationsa puhelimissa ja sähkölinjoissa istuvien lintujen jokapäiväisestä tavasta. Pelin ulkoasu, grafiikka ja animaatiot on räätälöity tätä teemaa varten. Peliä ladatessasi sinua tervehtii 15 lintua, jotka istuvat kolmella rivillä sähköjohtoja.

Tämän ruudukon takana on kirkkaansininen taivas ja vihreitä puita, jotka toimivat taustana ja antavat pelaajille tunnelman lintujen jokapäiväisestä elämästä. Taustalla soiva oheismusiikki ja muut äänitehosteet ovat myös ihastuttavia.

Toisin kuin useimmissa vastaavissa tuotteissa, tässä pelissä ei ole erityisiä rullia. Sen sijaan linnut istuvat kolmella rivillä sähkökaapeleita, joita on viisi kullakin tolpalla. Sen sijaan, että rullat pyörisivät ylhäältä alaspäin tai päinvastoin, linnut lentävät pois johdolta ja vaihtuvat uusiin.

Kun uudet linnut asettuvat paikalleen, jos vähintään kolme samanlaista lintua ilmestyy samalle voittolinjalle vasemmalta oikealle, voit voittaa voittotaulukon mukaisesti.

Mielenkiintoista on, että voittavat symbolit saavat sähköä jokaisen voiton jälkeen ja katoavat. Uudet putoavat symbolit ottavat sitten näiden lintujen vapaana olevan paikan, ja jos uudet linnut auttavat muodostamaan lisää voittoyhdistelmiä, saat toisen voiton kyseiseltä kierrokselta, ja sama rutiini toistuu.

Bonusominaisuudet

Toinen jännittävä asia, jota kannattaa odottaa Birds on a Wire -kolikkopeliä pelatessa, ovat pelin mukana tulevat erilaiset bonusominaisuudet, jotka kaikki voivat auttaa pelaajia voittamaan suuria summia pelin aikana.

Putoavat symbolit

Aina kun tässä pelissä muodostuu voittoyhdistelmä, yhdistelmän muodostavat linnut saavat zappia ja katoavat, minkä jälkeen uudet linnut lentävät tilalle.

Pohjimmiltaan tämä auttaa pelaajia mahdollisesti saamaan vielä enemmän voittoja yhdellä pyöräytyksellä, ja putoavat symbolit jatkuvat niin kauan kuin uusi voitto syntyy.

High Voltage -kerroin

Peliruudun vasemmassa kulmassa oleva kerroinmittari nousee yhdellä tasolla jokaista pudonneiden symbolien muodostamaa voittoyhdistelmää kohden.

Tämä kerroin vaihtelee x1:stä x5:een peruspelissä ja x4:stä x20:een ilmaiskierrospelissä.

Wildit

Iso mustarastas on tämän pelin wild-symboli, ja se voi korvata kaikki symbolit luodakseen voittoyhdistelmiä, lukuun ottamatta bonussymbolia.

Mielenkiintoista on, että jos saat viisi wild-symbolia mille tahansa voittolinjalle, voit saada 200-kertaisen voiton panoksestasi.

Birds on a Wire

Ilmaiskierrokset

Lintu paperipussissa on scatter-/bonussymboli, ja se aktivoi ilmaiskierrostoiminnon, kun kolme tai useampi sellainen ilmestyy minne tahansa rullille.

Saamiesi ilmaiskierrosten määrä riippuu toiminnon aktivoivien symbolien määrästä. Kolme scatter-symbolia käynnistää kymmenen ilmaiskierrosta

Jokainen ylimääräinen symboli lisää kaksi ilmaiskierrosta lisää, jopa 34 ilmaiskierrosta. Toinen omalaatuinen peli, jossa ilmaiskierrostoiminnot ovat loistavia, on Orient Express. Samoin Chaos Crew 2 on ehdottomasti testaamisen arvoinen.

Tuomio

Animaatiot ovat tässä pelissä erittäin hyvin tehtyjä ja todella hauskoja. Pelin värit ovat pikemminkin vaaleat kuin hyvin voimakkaat, mikä tekee siitä entistä kiinnostavan katsella.  Musiikki ja äänitehosteet tekevät tästä kolikkopelistä kuin suoraan paremmastakin sarjakuvasta.

Kokonaisuus on tässä hienosti hallussa. Onko tämä markkinoiden paras peli, ei välttämättä, mutta ei se myöskään kovin kaukana siitä ole!

Kommentoi