Post thumbnail

Orient Express alkaa mukavasti hauskalla introlla, ja taustamusiikki vastaa kaupunkia, jossa olet. Nouse junaan ja anna itsesi matkustaa neljään eri kaupunkiin: Pariisiin, Venetsiaan, Belgradiin ja Istanbuliin.

Tutki neljää eri kaupunkia

Aloitat Orient Express -matkasi rakkauden kaupungista, Pariisista. Hieno alku, jos saan sanoa.

Aktivoituasi ilmaiskierrosbonuksen matkustat Venetsiaan.

Ja sitten jatkat samalla tavalla Belgradiin ja Istanbuliin. Jos saat toisen ilmaiskierrosbonuksen Turkissa oleskelun jälkeen, voit mennä haluamaasi kaupunkiin.

Jokaisessa kaupungissa on sinulle jotakin erilaista. Mikä niistä on sinun suosikkisi?

Symbolit ja voitot

Pelin symboleina ovat arvokas nainen, vaalea mies, karismaattinen liikemies, vanhempi mies ja korttisymbolit hertta, pata, risti ja ruutu.

Korttisymboleista saat vähiten voittoja; viidestä samasta symbolista saat 3,75 x – 5 x panoksesi. Nainen on 50 x panoksesi arvoinen, jos saat 5 samanlaista symbolia, vaalea mies maksaa 45 x panoksesi, karismaattinen liikemies 40 x panoksesi ja vanhempi mies on 37,5 x kokonaispanoksesi arvoinen.

Bonustoiminnot

Jokainen pyöräytys tässä Yggdrasilin tuottamassa pelissä vie sinut mukaansatempaavalle matkalle.

Orient Express -logo toimii wildina, ja se voi ilmaantua tämän pelin kaloissa. Se korvaa kaikki muut symbolit paitsi Scatter-symbolin.

Wild-symboli Pariisi; Tämä on junankuljettaja. Tämä Wild ilmestyy satunnaisesti, vain Pariisin tilassa, ja se on Walking Wild.Wild siirtyy jokaisen kierroksen jälkeen yhden paikan vasemmalle, kunnes se katoaa rullilta. Niin kauan kuin Walking Wild on ruudulla, saat ilmaisen uudelleenpyöräytyksen. Ilmaiskierrosbonuksen aikana Walking Wildit osuvat rullille useammin.

Kerroinkello Venetsia; Voittokierroksen jälkeen kerroinkello voidaan satunnaisesti aktivoida Venetsia-tilassa. Se näyttää kertoimet x 2, x 3, x 4 ja x 5. Pääpelissä tämä kerroin koskee vain kyseisellä voittokierroksella saatua voittoa. Ilmaiskierrosten aikana kerroin koskee kaikkia voitettuja ilmaiskierroksia.

Wild-symboli Belgrad; Tämä Wild-symboli on junasymboli, ja se ilmestyy esiin vain Belgrad-tilassa. Pieni juna tulee oikealta, ja se kuljettaa laajennetun wildin rullalle, johon juna pysähtyy.Rullille voi osua 1-3 Expanded Wildia. Ilmaiskierrostilan aikana tämä koskee jokaista kierrosta.

Wild-symboli Istanbul; Tämä on postikortti. Postikortit lentävät ruudun poikki ja muuttavat 2-12 (!) ylimääräistä symbolia Wildiksi. Ilmaiskierrosten aikana Wild tekee saman, mutta se tapahtuu jokaisen ilmaiskierroksen aikana. Minäkin haluaisin saada tällaisen postikortin!

Ilmaiskierrokset

Maapallo toimii scatter-symbolina ja aktivoi ilmaiskierrosbonuksen.

Sen lisäksi, että saat ilmaiskierroksia, tämä on myös lippusi seuraavaan kaupunkiin! Ilmaiskierrosten jälkeen jatkat matkaasi kohti seuraavaa kohdetta.Ilmaiskierrosten määrä riippuu pyörittämiesi scatter-symbolien määrästä:

  • 3 scatteria = 7 ilmaiskierrosta
  • 4 scatteria = 15 ilmaiskierrosta
  • 5 scatteria = 30 ilmaiskierrosta

. Scatter-logolla saat seitsemän ilmaiskierrosta, kun taas viidellä saat 30 kierrosta. Näistä kierroksista tekee entistäkin houkuttelevampia se, että kun ne ovat päättyneet, matkustat suoraan toiseen kaupunkiin.

Koska tämä peli vaatii monen toimintonsa vuoksi jonkin verran kärsivällisyyttä, on hyvä idea kokeilla sitä ensin ilmaiseksi. Kokeiluversio auttaa sinua välttämään suurimmat riskit ilman pelkoa, että menetät kovalla työllä ansaitut rahasi. Voit pyörittää tämän kolikkopelin rullia millä tahansa elektronisella laitteella.

Parhaat ominaisuudet

Kaikissa kaupungeissa on villi symboli, joka esiintyy kaikissa kaupungeissa.

  • Pariisi: sinulla on mahdollisuus palata ilmaiseksi, jos saat konduktöörin edustamat Walking Wild -symbolit.
  • Venetsia: kaikkiin ilmaiskierroksiin sovelletaan voittokerrointa 2x-5x.
  • Belgrad: Wild Reel -toiminto tuo pelaajille onnea. Voit hyötyä 1:stä 3:een kelaan, jotka kulkevat oikealta vasemmalle.
  • Istanbul: tarjoaa 2-12 symbolia satunnaisesta erämaasta, jossa postikortit lentävät satunnaisesti valittujen merkkien yli. Istanbul on luultavasti haastavin paikka voittaa, koska siellä esiintyy vain 2 tai 4 villiä pistettä.

Grafiikka ja äänimaaila

Orient Express alkaa lyhyellä animoidulla videolla, jossa Poirotin romaanin hahmot nousevat kuuluisaan junaan ja lähtevät matkalle itään. Läpinäkyvillä rullilla on värikkäitä symboleita, jotka on sijoitettu matkalla olevan kaupungin taustalle.

Grafiikka on moitteetonta, ja pelattavuutta säestää rentouttava ja ajaton pariisilainen ääniraita, joka tuo mieleen sen arvovallan tunteen, joka liittyy matkustamiseen näin ylellisessä junassa.

Orient Expressin RTP, minimi- ja maksimipanokset, volatiliteetti ja jättipotti.
Orient Express -kolikkopelin RTP on kunnollinen 96,2 %, ja sen volatiliteetti vaihtelee sen mukaan, minkä kaupungin kautta matkustat, vaikka volatiliteetin voidaankin sanoa olevan alhaisen ja keskitason välillä.

Orient Express

Pelaajat voivat panostaa vähintään 20 penniä ja enintään 100 puntaa, ja he voivat voittaa jopa 1 000 kolikkoa peruspelin aikana ja jopa 500 000 kolikkoa matkustaessaan Venetsian läpi, kiitos kertoimien, jotka ovat käytettävissä tässä pelitilassa.

Toinen loistava ja jopa Orient Expressiä suositumpi peli on Vikings Go Wild samalta valmistajalta. Kannattaa tsekata sekin.

Tuomio

Orient Express tarjoaa jännittävän pelattavuuden, ja pidimme siitä, että voimme edetä tasolta tai ”tilasta” toiseen, sekä erilaisista ominaisuuksista, joita kussakin pelitilassa on.

Mielestämme oli kuitenkin melko vaikeaa saada kolme ilmaiskierrossymbolia, joten jännityksen herääminen kesti jonkin aikaa. Ilman tätä emme olisi löytäneet mitään vikaa Yggdrasilin uusimmasta julkaisusta; sen upea muotoilu ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät siitä varmasti ainutlaatuisen pelin, joka täyttää sinut odotuksen tunteella pyrkiessäsi seuraavaan kohteeseen.

Orient Expressillä on paljon hyviä puolia. Visuaalisesti se on erittäin houkutteleva peli, jota voi helposti kuvailla silmää miellyttäväksi. Bonus ominaisuudet ovat viihdyttäviä ja pelin teema on integroitu hyvin peliin. Talon etu on yleisesti käytetyn vaihteluvälin korkeammassa päässä, mutta pelin pelattavuus oikeuttaa pienen lisämaksun.

Tämä on ehdottomasti tiimimme mielestä Yggdrasilin raivostuttavin ja samalla paras peli!

Kommentoi