Post thumbnail

Dead Islandin menestyksen jälkeen Deep Silver Dambuster Studiosin jatko-osa, Dead Island 2, on jälleen valokeilassa. Tällä kertaa pelaajat voivat repiä Los Angelesin katuja vetäen esiin epäkuolleiden aseita.

Alkuperäiseen Dead Island -peliin verrattuna jo pelin alussa on valittavana useita tappajia. Jokaisella Slayerilla on oma taustatarinansa ja syynsä lähteä takaisin karanteenialueelle. Tällä kertaa jokaisella heistä on erilaisia kykyjä. He voivat muokata taitojaan lähestyessään Dead Island 2:n taistelua.

Julkaisupäivä: 21. huhtikuuta 2023
Kehittäjä: Deep Silver Dambuster Studios
Alustat: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X ja Series S, Microsoft Windows: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X ja Series S, Microsoft Windows
Moottori: Engine 5, Unreal Engine 4
Genre: Selviytymiskauhu

Kaikki Dead Island 2:sta

Dead Island 2 on Dambuster Productionsin kehittämä ja Deep Silverin julkaisema zombi-aiheinen toimintaroolipeli. Kyseessä on jatko-osa vuonna 2011 julkaistulle videopelille ja Dead Island -sarjan kolmas suuri osa. Dead Island 2 on ensisijaisesti täydellinen restaurointi. Tapahtumapaikka sijoittuu viruksen leviämisen aikaan Los Angelesissa, Etelä-Kaliforniassa.

Pelaajat voivat:

  • Mukauttaa oman hahmonsa
  • Omistaa aseita ja erikoistaitoja
  • Tutkia löytääkseen tartunnan lähteen
  • Säätää speksejään tappaakseen kymmeniä zombeja
  • Lisäksi tässä pelissä on klassisia RPG-elementtejä ja co-op-tila jopa kolmelle pelaajalle. Kuudella pelattavissa olevalla hahmolla on omalaatuiset ääniominaisuudet, jotka tekevät heistä erottuvampia.

Kokemukset Dead Island 2:sta

Suosittelemme ehdottomasti hankkimaan tämän pelin. Kauhupelien ystävinä meillä oli henkilökohtaisesti hauskaa pelatessamme Dead Island 2:ta. Selkein muutos Dead Island 2:ssa on uudet tapahtumapaikat.

Alkuperäisessä pelissä pelaajat olivat loukussa saarella joukon zombeja kanssa. Dead Island 2:n tapahtumapaikkana on tietenkin Los Angeles. Se ei oikeastaan ole saari, mutta silti jotkut pitävät sitä paratiisina. Meitä liikutti 80-luvun kauhutyypin huumori, joka lisätään hurjaan peliympäristöön.

Vahvimmat elementit

Tässä pelin vahvimmat ominaisuudet.

Peli tarjoaa yksityiskohtaista zombien tappamista

Dead Island 2 esittelee pelattavuutta verisellä, brutaalilla ja uskomattomalla ympäristöllä. Se tarjoaa yksityiskohtia elävän seikkailun kautta, jossa on kolme ainutlaatuista hahmoa.

Massiiviset, älykkäät ja äänekkäät zombit yhdistyvät ja näyttävät kirjaimellisesti käveleviltä luurangoilta.

Se tarjoaa luovia aseita

Pelissä on ainutlaatuinen taistelujärjestelmä, kuten katanoita, macheteita, miekkoja, vasaroita, aseita ja monia muita. Kauhufanit nauttivat varmasti taistelusta 11 kotimaisen Fully Locational Evisceration System for Humanoids (FLESH) -järjestelmän avulla.

Tämän järjestelmän avulla voit tappaa zombeja lukemattomilla tavoilla.

Erinomaiset sijainnit

Dead Island 2:ssa on yksi ikonisimmista paikoista, Los Angeles. Pelaajat pääsevät tutkimaan Beverly Hillsin maaseutua aina Venice Beachin aurinkoiselle kävelykadulle. Tämä sijainti osoittautuu parhaaksi paikaksi co-op-pelille.

Erinomainen ääni ja grafiikka

Pelin co-op-äänet ovat erittäin siistit aina, kun zombeja räiskitään täydessä yksinpelitilassa. Sen grafiikka näyttää uskomattoman hyvältä. Zombit on aseistettu terävillä aseilla. Pelaajat kokevat paljon huokauksia ja huutoja. Tunnelmaa täydentää aina perinteinen kauhumusiikki.

Dead Island 2:ssa on erilaisia korttipohjaisia taitojen etenemismahdollisuuksia.
Tässä pelissä on neljä taitojen osiota, kuten kyvyt, selviytyjä, tappaja ja numen-taidot. Aina kun avaat uusia kortteja, saat uusia tapoja hyökätä. Tämä riippuu valitsemastasi pelityylistä ja hahmosta. Voit sitten täydentää hahmosi eri taidoilla edetäksesi pelissä. Lisäksi siinä on autofagiajärjestelmä, jota käytetään taitokorttiesi kasvattamiseen.

Mitä pitäisi parantaa?

Parannettavan varaakin toki on.

Dead Island 2

Tarina on yksinkertainen

Dead Island 2:n tarina on lyhyt ja suoraviivainen ja tarjoaa pelaajille vain vähän valinnanvaraa tai tutkimusmatkailumahdollisuuksia. Itse kerronnassa on perusjuoni, jossa etsitään parannuskeinoa zombie-epidemiaa vastaan. Lisäksi siitä puuttuu syvyyttä ja pelaajan sitoutumista. Tämän silmukan ulkopuolella ei ole mitään kiinnostavampaa.

Dead Island 2:ssa on toistuvia pelielementtejä

Pelattavuus pyörii vain zombeja vastaan taistelemisessa tehtäviä suorittaessa. Sen pelisilmukka on kuin litteä ympyrä. Vaikka peli tarjoaa erilaisia aseita, toistuva taistelusysteemi käy nopeasti tylsäksi, eikä siinä ole juurikaan vaihtoehtoja.

Siinä ei ole mieleenpainuvia hahmoja

Dead Island 2:n kuusi pelattavaa hahmoa eivät ole aivan erottuvia, vaikka niillä on omat taustatarinansa. Itse hahmoja ei esitellä kunnolla niin, että niistä löytyisi uniikkeja hahmoja. Sen sijaan varsinainen tarina syntyy pelaajien välisestä vuorovaikutuksesta.

Kaiken kaikkiaan nautimme Dead Island 2:n pelaamisesta ja suosittelemme sitä kauhuteemaisten pelien ystäville seuraavista syistä:

  • Maailma ja sitä ympäröivät hahmot näyttävät upeilta
  • Pelaajat voivat käyttää monenlaisia aseita
  • Se käyttää ainutlaatuista kaavaa, jossa yhdistyvät kauhu ja synkkä huumori
  • Pelissä on monia salaisuuksia, joita voi löytää matkan varrella

Mitä muuta sinun pitäisi tietää

Tämä kauan odotettu jatko-osa on yksi vuoden 2023 odotetuimmista peleistä. Kehittäjät keskittyivät jatko-osan laatuun määrän sijaan. He työskentelivät sisällön, ympäristön laadun sekä visuaalisen laadun parissa.

Dead Island 2 keskittyy pelin ytimeen, joka on zombitaistelu. Samoin käytettyjen aseiden eri elementtejä korostetaan, jotta pelaajilla olisi enemmän mahdollisuuksia paneutua peliin.

Lopulliset näkemykset

Pelissä on erinomaiset äänet, grafiikka ja erilaisia aseita, joilla voi pelata. Näin ollen se on paras valinta pelaajille. Se tarjoaa hyvin harkitun hauskan pelin ja jokainen taistelu on mukaansatempaava. Lisäksi pelaajat nauttivat laajasta lähitaisteluaseiden valikoimasta yhdistettynä taistelufysiikkaan.

Kauhistuttavan huumorinsa, ainutlaatuisen grafiikkansa, ääniensä ja luovien aseidensa ansiosta Dead Island 2 on niin jännittävä peli, että sitä kannattaa kokeilla!

Lue myös:

Kommentoi