Post thumbnail

Nolimit Cityn Road Rage kolikkopeli upottaa pelaajat omaperäiseen ajoaiheiseen seikkailuun. Peli sisältää kolme päähenkilöä, joilla jokaisella on oma ainutlaatuinen syy kokea tieraivoa kaduilla.

Joe on raivoissaan kaadettuaan itselleen kiehuvaa kahvia, kun taas Karenin viha juontaa juurensa siihen, että hän hajotti puhelimen näytön vahingossa tekstiviestien aikana ajon aikana. Art, jalkapallohuligaani, vaikuttaa kiukkuiselta äskettäisten ottelutulosten vuoksi. Mukana on myös ”aristokraatti”, joka painii puhjenneen renkaan kanssa, ja jopa isoäiti, joka näyttää aiheuttavan liikenteen ruuhkautumista ja lisäävän tienraivoa.

Huolelliset kertomukset ja hahmot

Yksi Nolimit Cityn kolikkopelien erottuvista piirteistä on niiden huolella rakennetut kertomukset ja hahmot, jotka välittävät pelin teeman tehokkaasti. Lisäksi peliin integroidut bonukset sopivat yhteen kokonaisuuden kanssa, mikä osoittaa pelin suunnittelijoiden huolellisen työn saumattoman ja immersiivisen kokemuksen varmistamiseksi.

Pelaaminen, RTP ja volatiliteetti

Katsotaanpa tarkemmin Road Rage -pelin perustietoja. Ensinnäkin tämä peli kuuluu korkean volatiliteetin kategoriaan ja kuuluu arvosteluasteikolla siellä todella korkealle.

Valmistaudu adrenaliinia nostattavaan matkaan. Road Rage tarjoaa ainutlaatuisen kolmois-RTP-järjestelyn, ja korkein RTP on 96,03 %. Mielenkiintoisesti tämä RTP voi kasvaa edelleen, kun pelaajat valitsevat yhden neljästä saatavilla olevasta bonusvaihtoehdosta.

Panostusvaihtoehdot vaihtelevat 20 sentistä 100 euroon per kierros.

Symbolit ja voittaminen

Road Rage hyödyntää yhdistävää voittotapajärjestelmää voittoyhdistelmien luomiseksi. Voiton saamiseksi samanlaiset symbolit on oltava vierekkäisillä kiekoilla, aloittaen vasemmasta kelasta, ja ne voivat olla vierekkäin joko vaakasuunnassa tai vinottain.

Peliruudun koko muuttuu dynaamisesti, mikä johtaa 99:stä 259 voittotapaan. Voittotaulukon alaosassa on viisi ajoneuvoon liittyvää esinettä, kuten peilejä, lataavia matkapuhelimia, ilmanraikastimia, puhjenneita renkaita ja kahvikuppeja, jotka tarjoavat voittoja 0,5–1,5 kertaa panostasi, kun saat viisi samanlaista symbolia.

Korkean arvon symbolit koostuvat viidestä erilaisesta kuljettajahahmosta, joilla jokaisella on omat henkilökohtaiset rekisterikilvet, kuten UK 4RT3M, K4R3N 69, 420 GR4N, 4RISTOC4T ja SPILL3D JOE. Viiden näiden symbolin linja tuo voittoja 2–5 kertaa panoksesi verran.

Road Rage arvostelu

Bonusominaisuudet

Road Rage -kolikkopelissä pelaajilla on mahdollisuus laukaista kolme erilaista bonusta, jotka aktivoidaan eri määrällä scatter-symboleita. Riippumatta bonuskierroksesta, keskeiset ominaisuudet sisältävät mysteerisymboleita ja villit autot.

Wild cars

Peli sisältää kolme tyyppiä villejä autoja: punaisia, keltaisia ja vihreitä, joilla jokaisella on oma erityinen kelan parannus:

  • Keltaiset autot: Nämä villit laajentavat saman kelan kaikkien symbolien kokoa.
  • Punaiset autot: Nämä villit liikkuvat keloilla oikealta vasemmalle ja kasvattavat kerrointaan +1 jokaisen symbolin kohdalla, jonka ne ohittavat.
  • Vihreät autot: Samoin kuin punaiset autot, vihreät autot liikkuvat keloilla vasemmalta oikealle.

Mikäli punaiset ja vihreät autot törmäävät keloilla, niiden kertoimet yhdistyvät, ja symbolista tulee kiinteä villi, jos tämä törmäys tapahtuu bonuspelin aikana.

Mysteerisymbolit

Mysteerisymbolit ilmestyvät eksklusiivisesti bonuskierroksilla. Kun mysteerisymboli laskeutuu, se paljastaa joko punaisen, vihreän tai keltaisen auton. Jos paljastettu väri vastaa jo keloilla olevaa autoa, kyseisen auton kerroin kasvaa yhdellä. Jos väri vastaa autoa, jota ei ole keloilla, saat lisäksi yhden ilmaisen pyöräytyksen.

Rage Buff

Bonuskierroksen onnistuneen laukaisemisen jälkeen Road Rage -kolikkopelissä tulee käyttöön Rage Buff -ominaisuus. Tämä ominaisuus määrittelee villien autojen pyöräytysten määrän ja kerroinmäärän. Sekvenssi alkaa villien autojen laskeutumisella viimeiselle kelalle ja niiden liikkumisella vaakasuunnassa keloilla ja kohdatessaan erilaisia liikennemerkkisymboleja matkalla. Näillä liikennemerkkisymboleilla on erilaiset vaikutukset:

Käännössymbolit

Nämä merkit ohjaavat autoa tekemään oikealle, vasemmalle tai U-käännöksen. U-käännös aktivoi Rage Buff -uusintapyöräytyksen, ja kelalle, joka laukaisee tämän ominaisuuden, jää auto siihen paikkaan.

  • Stop-merkki: Tämä merkki voi esiintyä vain Rage Buff -uusintapyöräytyksen aikana ja pysäyttää auton liikkumisen.
  • Ilmaiskierrossymboli: Tämä merkki antaa 1 ilmaisen pyöräytyksen.
  • Autosymboli: Tämä merkki nostaa kiinteän kertoimen 1x.
  • Noppamerkki: Tämä merkki palkitsee satunnaisesti joko ilmaispyöräytyksen, auton tai nopeusmäennyssymbolin 2x kertoimella.

Aamuruuhka

Pelin Aamuruuhka-ominaisuudessa 2 scatter-merkkiä laukaisee uusintapyöräytyksen, jossa kullekin scatterille annetaan villi auto. Jos onnistut saamaan 3 scatter-merkkiä, Aamuruuhka-ominaisuus käynnistyy ja antaa sinulle 6 ilmaista pyöräytystä 3 rivillä.

Koko ilmaiskierroskierroksen ajan yksi scattereista muuttuu kiinteäksi wildiksi laskeutumispaikkaansa ennen kuin Rage Buff -ominaisuus aktivoituu määrittämään villien autojen pyöräytysten määrän ja kertoimen koon.

Jos saat keloille 1 tai 2 scatteria, H1ghway Jam ja City Mayh3m -ominaisuudet aktivoituvat vastaavasti, kun kaikki ilmaiskierrokset Aamuruuhka-ominaisuudessa on käytetty. Jokainen kiinteä auto antaa 1 ilmaisen pyöräytyksen, minkä jälkeen Rage Buff -ominaisuus nollautuu 2 tai 3 villin auton kanssa, asettaen alkuperäiset ehtosi seuraaville kierroksille.

Muut bonustilat

Road Rage kolikkopeli tarjoaa erilaisia bonuskierroksia, jotka aktivoituvat scatter-symboleiden määrän perusteella:

3 scatteria laukaisee Aamuruuhka-tilan, jossa on 3 riviä.

Kun saat 4 scatteria, H1ghway Jam aktivoituu ja laajenee 4 riviin.

5 scatteria saavuttaessasi käynnistyy City Mayh3m 5 rivillä.

Lisäksi Aamuruuhka-bonuskierroksessa, jos saat 1 tai 2 scattermerkkiä, bonuskierros päivitetään vastaavasti korkeampaan versioon. H1ghway Jamissa 1 scatter-merkin saaminen edistää bonuskierrosta City Mayh3miin.

Jokaisessa bonuskierroksessa 1, 2 tai 3 villiä autoa valitaan kiinteiksi wildeiksi pysäytyspaikoillaan. Rage Buff -ominaisuus käynnistyy ennen bonuskierroksia, ja jokainen kiinteä auto antaa lisäpyöräytyksen, kun siirryt korkeampaan bonuskierrokseen.

Mitä pidimme?

Nolimit Cityn Road Rage -kolikkopeli saattaa aluksi vaikuttaa hieman monimutkaiselta, erityisesti jos olet tottunut heidän aikaisempiin peleihinsä, joissa esiintyvät xSplit- ja xBomb-symbolit. Kuitenkin se esittelee uusia elementtejä, kuten liikennemerkkejä ja villejä autoja, lisäten ylimääräisen tason syvyyttä, mikä saattaa tehdä siitä toistaiseksi parhaan pelin tarjoajalta.

Road Rage tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, ja niiden hienovaraisuuden täysin ymmärtäminen saattaa vaatia aikaa. Pyöräytysten aikana tilanteesta voi tulla varsin kaoottinen, samankaltaisena vilkkaaseen liikennetilanteeseen. Kuitenkin käy selväksi, että villit autot ovat avain suuriin voittoihin. Jo peruspelissä pelaajat voivat kokea niiden potentiaalin vilauksen, tarjoten mahdollisuuksia kerrointen saamiseen. Nämä kertoimet voivat kasvaa merkittävästi bonuspelin aikana, koska villit autot voivat muuttua kiinteiksi villeiksi.

Erityisen nautittavaa on, että erilaisten bonuskierrosten aktivoiminen tarjoaa usein runsaan määrän ilmaiskierroksia heti alusta alkaen. Tämä johtuu siitä, että raivoa lisäävä ominaisuus laukeaa etukäteen, mahdollistaen pelaajille jännittävän ja laajennetun peliseikkailun aloittamisen.

Lue seuraavaksi:

Kommentoi