Post thumbnail

Tämä Microgamingin 243-voittolinjainen kolikkopeli perustuu suosittuun Game of Thrones -televisiosarjaan. Tässä pelissä pääset valitsemaan suosikkisukusi ja matkustamaan Westerosin Seitsemän kuningaskunnan läpi valloittaaksesi Rautavaltaistuimen yhdessä massiivisten voittojen kanssa.

Game of Thrones -pelissä on paljon erikoisominaisuuksia, kuten eksklusiivisia ilmaiskierroksia jokaiselle suvulle, kertoimia ja panosvaihtoehtoja jokaisen voiton jälkeen. Kaikki tekee tästä Microgamingin pelistä hitin niin GOT-sarjan faneille kuin muillekin.

Perustuu supersuosittuun sarjaan

Game of Thrones on yhdysvaltalainen fantasiadraama-televisiosarja, joka on ennätyksellisesti yksi historian menestyneimmistä tuotannoista.

Sarja on sovitus George R. R. Martin -nimisen kirjailijan A Song of Ice and Fire (Jään ja tulen laulu) -nimisestä fantasiaromaanista. Romaaneista tehtiin myöhemmin tv-sarja, joka levisi kahdeksalle kaudelle ja sisälsi yhteensä 73 jaksoa.

Game of Thrones osoittautui HBO:lle ilmiömäiseksi menestykseksi. Sarja voitti useita palkintoja, ja monet julkaisut ja kriitikot ovat nimenneet sarjan kaikkien aikojen parhaaksi. Nyt kun tämä taustatieto on saatu pois tieltä, jatketaan Game of Thrones -arvostelun parissa!

Kuinka pelata Game Of Thrones peliä

Tämä on perinteinen viiden kelan kolikkopeli, mutta älä anna sen hämätä itseäsi. Kun Microgamingin 243 tapaa voittaa on toiminnan ytimessä, Game of Thrones -kolikkopeliä pelatessasi voit saavuttaa suorastaan megaluokan voittoja. Tämä on fakta jo ennen kuin otat huomioon mitään pelin houkuttelevista bonusominaisuuksista.

Pelissä on neljä pääsymbolia, joita kannattaa tavoitella ja ne kaikki perustuvat GOT:n valtakunnan tärkeimpiin sukuihin. Nämä ovat Baratheon, Lannister, Stark ja Targaryen – nimet ovat sarjan faneille varmasti liiankin tuttuja.

Näistä symboleista tulee entistäkin tärkeämpiä ilmaiskierroksella, joka käynnistyy, kun saat kaksi tai useampia scattereita mihin tahansa keloille. Kun tämä avautuu, sinulle tarjotaan yksi neljästä paketista, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän kertoimia, kierroksia ja symbolipinoja.

Pikavinkkejä pelaamiseen

  1. Varo scattereita, jotka ovat arvokkain symboli.
  2. 3, 4 tai 5 scatteria käynnistää ilmaiskierrosten valintatoiminnon.
  3. Valitse Baratheon-ilmaiskierrokset, niin sinulla on mahdollisuus voittaa suuria summia. Tämä toiminto antaa sinulle 8 ilmaiskierrosta 5-kertaisella kertoimella, joka on pelin korkein kerroin.
  4. Targaryen-ilmaiskierrostoiminto antaa sinulle 18 ilmaiskierrosta x2-kertoimella – loistava valinta, jos pidät ilmaiskierroksista.
  5. Pelin logo on wild-symboli. Pinotut wildit voivat esiintyä peruspelissä ja ilmaiskierrosten aikana, ja ne korvaavat kaikki muut symbolit paitsi scatteri

Game of Thrones bonukset

Vaikka Game of Thrones pelissä ei olekaan jackpotia, on se täynnä erikoissymboleita ja bonusominaisuuksia, jotka lisäävät jännitystä. Wildit ja scatterit pitävät tiiviisti kiinni teemasta ja tarjoavat hienoja panostusmahdollisuuksia.

Ikoninen Game of Thrones -logo esiintyy wild-symbolina, kun taas surullisen kuuluisa Rautavaltaistuin on scatter jota tarvitaan pelin eksklusiivisten bonusominaisuuksien käynnistämiseen.

Game of Thrones

Yksi Game of Thronesin ainutlaatuisista ominaisuuksista on pelaajien mahdollisuus kierrättää jokainen voitto, jolloin heillä on mahdollisuus tuplata se. Tämä tapahtuu minisivupelin muodossa, jossa pelaajien on voittaakseen suoritettava 4 siirtoa oikein. Se on vähän kuin punaisen tai mustan panostaminen ruletissa, ja onnistumisen todennäköisyys on 1:1. On siis sinusta itsestäsi kiinni, haluatko riskeerata voittolinjasi 50 prosentin todennäköisyydellä, että voit lisätä sitä.

Baratheonin ilmaiskierrokset

Baratheon-ilmaiskierrosbonus on korkealla volatiliteetilla varustettu, ja se antaa sinulle kahdeksan ilmaiskierrosta. Näiden kahdeksan ilmaiskierroksen aikana Baratheonin talon sinetti on pinottu kaikille viidelle rullalle.

Kaikkiin voittoihin liittyy myös 5-kertainen kerroin. Kyseessä on siis bonustoiminnoista paras, jos haluat maksimoida voittomahdollisuutesi ilmaiskierrostoiminnolla.

Lannisterin ilmaiskierrokset

Lannisterin ilmaiskierrostoiminto on myös melko ailahteleva, ja tässä sinulle myönnetään kymmenen ilmaiskierrosta. Näiden kymmenen ilmaiskierroksen aikana Lannister-talon siniliinasymboli pinoutuu kaikille rullille, ja näiden ilmaiskierrosten aikana kaikkiin voittoihisi liittyy 4-kertainen kerroin.

Tämä on todennäköisesti suosituin ilmaiskierrosten ominaisuuksista.

Stark ilmaiskierrokset

Jos valitset Stark-ilmaiskierrosbonuksen, saat 14 ilmaiskierrosta. Näiden 14 ilmaiskierroksen aikana Starkin talon sinetti-symboli pinoutuu kaikille viidelle rullalle, ja bonuspelissä saamiisi voittoihin sovelletaan 3-kertaista kerrointa.

Targaryenin ilmaiskierrokset

Näiden 14 ilmaiskierroksen aikana Stark-talon symboli pinoutuu kaikille viidelle rullalle, ja bonuspelissä saamiisi voittoihin sovelletaan 3-kertaista kerrointa. Saat 18 ilmaiskierrosta, ja näiden 18 ilmaiskierroksen aikana Targaryenin talon sinetti on pinottu kaikille viidelle rullalle, ja kaikkiin voittoihin sovelletaan 2-kertaista kerrointa.

Muita hyviä toimintoja

Kahden scatter-symbolin laskeutuminen käynnistää scatter-bonuksen, ja scatter-bonusten voitot kerrotaan kertoimella. Voit voittaa jopa 250-kertaisen panoksesi pelkästään tästä bonuksesta.

Vaikka Game of Thronesin ilmaiskierroksen käynnistäminen ei olekaan kovin helppoa, se kannattaa tehdä, sillä 243 tapaa voittaa -formaatti voi johtaa massiivisiin voittoihin pinottujen wildien ansiosta.

Pelivaihtoehdot

Game of Thronesin minimipanos on suhteellisen alhainen. Tämän pitäisi sopia pienemmällä budjetilla pelaaville, ja mikä hienointa, Game of Thrones voi tuottaa massiivisia voittoja jopa näin pienellä panoksella!

Maksimipanos on suhteellisen matala. Tämä johtuu suurelta osin ilmaiskierrosbonuksen sisältämästä merkittävästä voittopotentiaalista. Silti on syytä huomauttaa, että Game of Thrones voi tuottaa todella suuria voittoja myös peruspelissä.

Kuten useimmat Microgamingin kolikkopelit, Game of Thrones tarjoaa automaattisen toiminnon. Sen avulla voit asettaa 1 000 kierrosta pelattavaksi automaattisesti, jolloin säästyt manuaaliselta pyöräytyspainikkeen painamiselta kierrosten välillä.

Joissakin peliversioissa on myös sisäänrakennettu pikapelitila, jonka avulla voit nopeuttaa peliä. Kun pikapelitila on aktivoitu, voit arviolta pelata noin kaksinkertaisen määrän kierroksia tunnissa.

Voittojen määräytyminen

Voitot määräytyvät rullilla olevien symbolien yhteensopivuuden perusteella, eikä voittolinjoja ole käytössä. Tämä tarkoittaa, että joka kerta kun panostat, päätät kolikkosumman, jonka haluat panostaa, eikä sinulla ole paineita pelata maksimipanosarvoa tai maksimivoittolinjojen määrää.

RTP ja volatiliteetti

Game of Thrones sai heti julkaisupäivästään lähtien maineen erittäin vaihtelevasta pelistä.  Kun maksimivoitto on 20 500-kertainen panoksellesi yhdellä pyöräytyksellä, Game of Thrones tarjoaa kuitenkin täysin ilmiömäistä voittopotentiaalia.

Älä unohda, että tämä kolikkopeli julkaistiin ennen useimpia nykyään julkaistavia korkean varianssin kolikkopelejä. Se oli siis aika lailla aikaansa edellä ja tarjosi pelaajille mahdollisuuden voittaa valtavia summia rahaa.

Valitettavasti ainoa asia, joka todella heikentää peliä (progressiivisen jackpotin puuttumisen lisäksi), on se, että RTP on asteikon alemmassa päässä.

Tuomio

243 voittotapaa on tervetullut muutos nykypäivän monilinjaisiin kolikkopeleihin. Teema saa GOT-fanit varmasti koukkuun – vaikka grafiikka voisikin olla hieman kehittyneempää sillä saralla. Siitä huolimatta peliä on helppo pelata ja se tarjoaa useita tapoja voittaa. Mitäpä siinä ei voisi olla pitämättä?

Kommentoi