Post thumbnail

Fitness Boxing: Fist of the North Star

POSTED BY BestGames 10 elokuun, 2023

Uusi Nintendo Switch -julkaisu on crossover-peli, jossa on ainutlaatuinen pelattavuus. Fitness Boxing: Fist of the North Star on kreisi sekoitus kuntoilua ja animea, jonka avulla pelaajat voivat treenata ja nauttia lempipelistään.

Sen pelattavuus antaa treenivaihtoehtoja eri tekijöiden perusteella. Niihin kuuluvat pelaajan ikä, kuntotaso, paino ja pituus. Mitä pelattavuudelta ja muilta ominaisuuksilta kannattaa odottaa? Kokeilimme tätä peliä, ja tässä on mielipiteemme siitä.

  • Kehittäjä: Imagineer Co.,Ltd.
  • Julkaisija: Ltd.
  • Julkaisupäivä: 2. maaliskuuta 2023
  • Alusta: Nintendo Switch

Fitness Boxing: Fist of the North Star -pelin pelattavuus

Peli julkaistiin maaliskuun 2023 alussa, joten meillä on ollut jo tovi aikaa testailla sitä.

Tässä pelissä pelaajat voivat valita valmentajakseen minkä tahansa hahmon. Lisäksi valmentaja opastaa tekniikoiden, nyrkkeilyrutiinien ja nyrkkeilyliikkeiden läpi. Pelissä on anime-ääni, ja pelaajat voivat pelata lainsuojattomia vastaan oikeassa ottelussa.

Näiden tekniikoiden lisäksi valmentajat opettavat pelaajille myös erityisiä taistelutekniikoita, kuten ryntäysnyrkkiä ja kädeniskuja. Tämän tekniikan saadaksesi sinun täytyy lyödä mahdollisimman nopeasti. Pelaajana voit avata pelissä erilaisia asuja ohjaajille. Lisäksi se hemmottelee pelaajia huippuluokan anime-musiikilla antaen heille ainutlaatuisen kokemuksen.

Pelaajat oppivat ensin väistämään lyöntejä ja siirtyvät sitten muihin, monimutkaisempiin liikkeisiin. Opit myös koukkuja, ylälyöntejä ja kuinka heittää jabuja. Pelaajat voivat asettaa parametrit harjoitustavoitteidensa mukaan, ja peli personoi ne.

Harjoittelumoodit

Fitness Boxing: Fist of the North Star tarjoaa kolme pääharjoittelutapaa:

  • vapaa harjoittelu
  • rutiiniharjoittelu
  • taistelut.

Rutiiniharjoittelu on tärkein rutiini, jonka pelaajat suorittavat päivittäin saavuttaakseen asetetut tavoitteensa. Se on sekoitus erilaisia harjoitustyyppejä. Toisaalta vapaa harjoittelu antaa pelaajien valita minkä tahansa haluamansa harjoituksen.

Rutiiniharjoittelu

Tämä päivittäinen harjoittelu venyttää kehoa ja lämmittää harjoitusta varten. Se sisältää myös lyhyen nyrkkeilyharjoituksen ja joitakin venytyksiä välissä. Tätä varten et tarvitse joyconeja. Ohjaaja näyttää sinulle, miten venytykset tehdään, ja voit peilata niitä. Ainoa ongelma on, että peli ei tunnista vääriä venytyksiä.

Myös vaikeustaso riippuu valinnasta. Se voi olla kevyt, normaali tai raskas. Suurin ero kunkin välillä on aika, joka tarvitaan rutiinin suorittamiseen. Muita ominaisuuksia tässä tilassa ovat kalenterileima, joka osoittaa, että olet treenannut, ja hälytystoiminto.

Voit leimata päivittäisen harjoituksesi läpsyttämällä vihollisen päätä. Toisaalta hälytystoiminto vain värisee ilmoittaakseen, kun on aika treenata.

Vapaa harjoittelu

Tässä tilassa on kolme eri luokkaa: kevyt venyttely, harjoitus ja perusteellinen venyttely. Harjoitustilassa on 30 nyrkkeilyohjelmaa ja se antaa sinulle harjoittelua eri liikkeisiin.

Sinun on kuitenkin pelattava jonkin aikaa avataksesi ne. Muiden tilojen pisteet pätevät myös tässä.

Taistelutila

Toisin kuin muissa tiloissa, taistelutilassa pelaajat voivat taistella vihollisia vastaan. Tässä taistelutilassa on myös kaksi tilaa: lainsuojattomien taistelu ja pomotaistelu. Ensimmäisessä pelaajat taistelevat lainsuojattomia vastaan, kun taas jälkimmäisessä taistellaan Raohia vastaan.

Hyökätäksesi vihollisten kimppuun tässä tilassa sinun on suoritettava oikea lyönti tahdin jälkeen. Kun teet tämän, avaat muita vihollisia, joilla on kehittyneempiä kykyjä. Tila on samanlainen kuin tavalliset rutiinit. Se on kuitenkin intensiivisempi, kun hakkaat vastustajia. Harjoitustilassa kuuntelet vain ohjaajaasi ja seuraat häntä.

Tehtävien avaaminen pelissä

Ansaitset pisteitä pelatessasi avataksesi ominaisuuksia ja hahmoja. Nopein tapa ansaita pisteitä on suorittaa päivittäisiä tehtäviä. Kahdella treenillä voit saada jopa 500 täydellistä osumaa. Muut saavutukset lisäävät pisteitäsi.

Pelatessasi voit avata ohjaajia ja kappaleita. Kun saat lisää pisteitä, voit myös avata ohjaajien asuja. Voit nauttia uuden hahmon avaamisesta, mutta jokainen hahmo tarjoaa ominaisuuksia. Voit myös tarkastella edistymistäsi kaavioissa ja tiedoissa. Tämä on kelpo ominaisuus, jos olet kiinnostunut seuraamaan edistymistäsi.

Musiikin valinta ja ääni

Musiikkivalikoima on pienempi kuin odotimme. Mukana on vain 20 kappaletta – kuusi kappaletta ensimmäisestä pelistä ja 14 alkuperäistä kappaletta. Vaikka nämä soundtrackit ovatkin hienoja, olisi ollut kiva, jos valikoimassa olisi ollut enemmän. Koska musiikki on motivaattori, saman musiikin tahtiin treenaaminen voi ajan mittaan käydä tylsäksi.

Kappaleet ovat silti nautittavia. Mukana on rock-tyylistä musiikkia intensiiviseen harjoitteluun. Voit myös valita kappaleita kullekin tasolle tai valita suositelluista vaihtoehdoista.

Äänessä on ranskan-, englannin- ja italiankieliset vaihtoehdot. Odotimme japanilaista ääntä, koska kyseessä on anime-nimike. Mutta nämä kielet toimivat aivan hyvin. Englanninkielinen jälkiäänitys kaipaa hieman työtä, koska se saattaa kuulostaa joskus luonnottomalta. Se voi myös kuulostaa oudolta, jos lause ylittää yhden rivin.

Fitness Boxing Fist Of The North Star

Pelin hyvät ja huonot puolet

Yleisesti ottaen Fist of the North Starilla on monia hyviä puolia, mutta se ei ole täydellinen. Alla ovat pelin yleiset hyvät ja huonot puolet.

Plussat

+Peli tarjoaa saavutusjärjestelmän, joka kannustaa pelaajia jatkamaan tavoitteiden saavuttamista ja tilojen avaamista.

+Harjoittelun personointi on mahdollista.

+Se tekee Fitness Boxing -sarjasta hauskemman pelaajille.

+Eri tilat tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen.

Miinukset

-Peli on melko perusluonteinen.

Mitä mieltä olemme pelistä

Nautimme pelistä kyllä. Fitness Boxing: Fist of the North Star on erilainen, koska se on käytännössä ääretön. Et voi istua ja toivoa, että saat sen valmiiksi yhdessä päivässä. Lisäksi peli tarjoaa useita harjoittelumahdollisuuksia, joista jokainen riippuu taitotasostasi ja kunnostasi.

Animefanina tulet pitämään tarinasta, kun se etenee. Se antaa sinulle pitkäjänteisyyttä ja kurkistuksen fantasiamaailmaan. Peli on suoraviivainen ja antaa sinulle kovaa treeniä.

Kuntoharrastajille voi kuitenkin olla vaikeampaa seurata rutiinia. Ensinnäkin pelattavuus on perusluokkaa, eikä musiikkivalikoima ole laaja. Tämä tarkoittaa sitä, että joudut kuuntelemaan saman musiikin toistoa yhä uudelleen ja uudelleen.

Kaiken kaikkiaan peli on hauska, ja se saattaa iskeä animen ystäviin.

Tsekkaa myös:

Kommentoi