Post thumbnail

Peliohjaimien kustomoinnit

Oletko aina halunnut kustomoida oman peliohjaimesi? Haluatko suunnitella oman peliohjaimen? ModdedZone.com sivuston kautta voit joko suunnitella oman ohjaimesi Playstation 4 ja 5, Xbox one ja series X/S sekä Nintendo switch konsoleille ja tiedätkö mikä on parasta? Osa ohjaimista on suoraan yhteensopivia PC:n kanssa eli voit pelata pelejä myös PC:llä konsoleiden ohella.

Arvostelut: Truspilot

Mitä modeja ohjaimiin on saatavilla?

Modded zonen ohjaimiin on mahdollista saada modeja jotka parantavat pelikokemustasi ja mikä parasta nämä modit menevät jokaisessa anti cheatissa lävitse koska kyseessä on ohjelmisto muutos suoraan ohjaimeen. Mitä modeja sitten on saatavilla? ”adjustable rapid fire, jitter, drop shot, auto burst, auto aim, auto spot, jump shot, quick scope, quick aim, sniper breath, active reload and thousands of mod combinations more.” haluatko tietää lisää moddedzonen ohjaimista, lue tästä.

Voinko suunnitella oman ohjaimen?

Kyllä, moddedzone palvelun kautta voit luoda oman designin ohjaimellesi, jokainen moddedzonen kautta tilattu on ohjain on aina upouusi alkuperäinen ohjain joka muokataan sellaiseksi kuin haluat. Moddedzone on testannut ohjaimiansa viimeisimmissä FPS peleissä ja kehittänyt sitä kautta parhaimmat kustomoinnit ohjaimien ohjelmistoihin. PRO ohjaimissa voit ladata modeja suoraan puhelimestasi ohjaimeesi, näistä saat lisätietoja täältä.

Kommentoi