Post thumbnail

Mega Moolah toivottaa pelaajansa tervetulleeksi safariseikkailuun. Tämä progressiivinen kolikkopeli pyörii Games Global -ohjelmistoalustalla, ja se on yksi yhtiön tunnetuimmista peleistä progressiivisten jättipottien  saralal. Villieläimet ovat olennaisia pelin suunnittelun ja äänitehosteiden, mutta myös voittolinjojen kannalta. Eläimet ovat pelissä vallan hauskoja ja näyttävät sarjakuvahahmoilta, mikä lisää koko tuotteen vetovoimaa.

Tämä Microgamingin tarjoama kolikkopeli on yksi, ellei jopa kehittäjän tunnetuimmista kolikkopeleistä. Tunnettuus ja hyvä maine ei johdu vähiten siitä, että se sisältää neljä erilaista progressiivista jättipottia, vaan myös siitä, että voitot pelistä ovat suurimpia koskaan maksettuja jättipotteja.

Perusasetelma ja toiminnot

Ennen rullien pyörittämistä pelaajia kehotetaan säätämään panoksensa. Kolikon arvo vaihtelee 0,01:stä 0,05:een, ja sitä voi säätää napsauttamalla vasemmassa alakulmassa olevaa +/- -painiketta. Voit asettaa panoksesi 0,25 eurosta 6,25 euroon per pyöräytys. Pelaajien tulee painaa ”Bet Max” -painiketta pelatakseen maksimipanoksella.

Mega Moolahin asetelma on melko tavallinen videokolikkopeliksi, sillä siinä on viisi pyörivää rullaa ja kolme riviä. Tämän rakenteen lisäksi pelissä on 25 säädettävää voittolinjaa, joiden avulla voit mukauttaa sitä, kuinka monta niistä haluat olevan aktiivisia per kierros. Peli on pelattavissa jo 0,01 eurosta 6,25 euroon per kierros, ja sen mukana tulee ilmaiskierrostoiminto, joka sisältää kolminkertaiset kertoimet. Se ei kuitenkaan ole syy, miksi kukaan pelaa tätä peliä, koska se on satunnaisesti käynnistyvä bonuspyörä. RTP  pelissö on järkyttävän alhainen, sillä se on vain 88,12 %.

Vaikka Mega Moolah ei olekaan kaikkein jännittävin visuaalinen ilme, on muistettava, milloin se luotiin – vuonna 2006.

Siihen aikaan tämän kolikkopelin grafiikka oli huippuluokkaa, eikä se ole vieläkään kovin huono. Keloilla ensimmäiset symbolit ovat tavanomaisia pelikortteja, joiden numerot ovat 10 ja A. Näiden jälkeen kuvaan tulevat villieläimet: impala, seepra, kirahvi, biisonit ja norsu. Viimeksi mainittu on kaikkein palkitsevin symboli. Leijona taas on wild, joka korvaa kaikki symbolit paitsi scatterin.

Se myös tuplaa voittosi, kun se on osa voittavaa yhdistelmää, ja antaa sinulle 600-kertaisen panoksen, kun saat viisi samanlaista yhdistelmää.

Vaikka ainoa syy Mega Moolahin pelaamiseen ovatkin jättipotit, ilmaiskierrosominaisuudessa on silti ihan ok potentiaalia. Voit aktivoida sen tuomalla 3 tai useamman shamaanin näköisen hahmon näkyviin, Tästä saat palkinnoksi 15 ilmaiskierrosta.

Kaikki tämän kierroksen aikana muodostamasi voitot myös kolminkertaistuvat. Toinen muistettava asia on, että ilmaiskierrokset voidaan myös käynnistää uudelleen kierroksen aikana. Tätä varten sinun on pyöräytettävä vähintään 3 scatteria näkyviin ilmaiskierrosten ollessa aktiivisia.

Progressiiviset voitot

Vaikka joissakin peleissä progressiivisten jackpottien bonuskierros täytyy käynnistää pyöräyttämällä tietyt symbolit näkyviin, tässä pelissä näin ei ole. Mega Moolah -pelissä progressiivisen jackpotin bonuskierros käynnistyy satunnaisesti missä vaiheessa tahansa pelin aikana.

Mkorkeampi panoksesi on, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on aktivoida se. Jos bonuskierros käynnistyy, ainoa tehtäväsi on pyöräyttää ruudulle ilmestyvää pyörää. Voit voittaa siitä joko Mini-, Minor-, Major- tai Mega-progressiivisen jättipotin, jonka arvo näkyy rullien yläpuolella.

Mega Moolah on jo maksanut useita progressiivisia jackpot-voittoja eri pelaajille vuosien aikana.

Mega Moolah peli

Erikoisominaisuudet

Mega Moolah on jännittävä lähinnä neljän progressiivisen jättipotin ansiosta. Wild-symbolit voivat tuoda sinulle voittoja yksinään, mutta ne voivat myös kaksinkertaistaa voittosumman, kun ne korvaavat toisen maksavan symbolin voittavassa muodostelmassa.

Kolme tai useampi scatteria käynnistää 15 ilmaiskierrosta. Kaikki ilmaiskierrosten aikana saadut voitot kolminkertaistuvat, ja Scatter-voitot lisätään perusvoittolinjoihin ja kerrotaan kokonaispanoksella. Lisäksi ilmaiskierrokset voidaan käynnistää uudelleen.

Progressiivinen jackpot-ominaisuus käynnistyy satunnaisesti peruspelin aikana. Jos käynnistät jackpot-kierroksen, saat ruudulle rulettipyörää muistuttavan pyörän keskelle safarimaata, ja sinun tarvitsee vain pyöräyttää sitä saadaksesi mahdollisuuden voittaa yhden neljästä jackpotista.

Saatavilla olevat jättipotit ovat

Mini, Minor Major tai Mega progressiiviset jättipotit, ja voit seurata niiden määriä pienistä näytöistä aivan rullien yläpuolella.

Rulettipyörässä kukin jättipotti vie tietyn määrän erivärisiä kenttiä, jotka osoittavat todennäköisyyden saada yksi niistä. Punainen väri peittää kymmenen kenttää, ja se on Mini-takavoittoa varten. Kuusi oranssia kenttää on Minor-jättipottia varten, kolme keltaista kenttää on Major-jättipottia varten, ja jos onnistut osumaan pyörän ainoaan valkoiseen kenttään, saat Mega-jättipotin.

Mitkä ovat Mega Moolahin pelaamisen hyvät ja huonot puolet?

+Neljä progressiivista jättipottia
+Maksavat Wild-symbolit
+Ilmaiskierrokset

-Alempi RTP-arvo peruspelissä ilman jättipotteja.
-Ei demoversiota

Yhteenveto

Mega Moolah on yksi niistä peleistä, jotka ovat aina pelaajien suosiossa, koska niissä on mahdollisuus voittaa massiivisia jättipotteja. Toisaalta tämä ei ehkä ole se paras peli pelaajille, jotka eivät halua ottaa riskejä odottaessaan suuria voittoja. Progressiivisten jättipottiensa vuoksi Mega Moolahista ei ole demoversiota, joten pelaajat eivät voi kokeilla muutamaa kierrosta ennen kuin laittavat rahansa peliin.

Jos haluat pelata tätä viidakkoaiheista kolikkopeliä oikealla rahalla, voit vierailla millä tahansa listatuista Games Gloabl -kasinoista.

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Mega Moolahin kaltainen tuote pysyisi äärettömän suosittuna pelaajien keskuudessa, huolimatta sen puutteista ja vanhentuneesta ulkoasusta. Onhan se maksanut joitakin nettipelaamisen historian suurimpia progressiivisia voittoja. On kuitenkin sanottava, että olisi hullua pelata tätä peliä mistään muusta syystä kuin jättipottien takia. RTP on kamala, ja vaikka ilmaiskierrosominaisuudessa on mahdollisuus voittaa jopa 1 800-kertainen voitto, voittajana poistuminen on harvinainen tapahtuma.

Verrattuna joihinkin muihin suuriin progressiivisiin peleihin, kuten Mega Fortune ja Mega Fortune Dreams, on myös paljon epätodennäköisempää nähdä bonuspyörä täällä. Ellei Mega Moolah olisi jo kuollut ja haudattu, koska se jakaa usein ennätysmäisiä jättipotteja.

Kommentoi